Hirdetések 2018. november 25-én

 1. Ma vasárnap az egyházi (liturgikus) év végén Krisztus, a Mindenség királya főünnep van. A ½ 9-es szentmisén a Szent Cecília vegyes kar és a 10-es szentmisén a Schola szolgál.
 2. A mai misék végén áldjuk meg és osztjuk szét a Szent Erzsébet kenyereket.
 3. Jövő vasárnap (Advent 1. vasárnapja) adventi koszorú-készítés lesz a Közösségi Házban ½ 10-től ½ 12-ig. A koszorúalapot, gyertyákat, és díszítményeket beszerzési áron lehet megvenni helyben. Aki tud, hozzon saját használatra szerszámokat és ragasztópisztolyt. Könyv-, kerámia-, méz-, szörp- és pirospaprika vásár is lesz.
 4. Jövő vasárnap, december 3-án, a ½ 9-es szentmise végén jön a Mikulás.
 5. Dr. Mohos Gábor atya püspökké szentelésére autóbuszt szervezünk. A szentelés az Esztergomi Bazilikában lesz december 8-án, a ½ 11-kor kezdődő szentmisén. Jelentkezni az autóbuszra a sekrestyében lehet 2.500 Ft befizetésével. Indulás reggel 7-kor, hazaérkezés du. 3 óra körül.
 6. Templomunk díszítője, Tóthné H. Cili idén is készít adventi koszorúkat és ajtódíszeket, amelyeket megvásárolhatunk a Közösségi Házban nov. 25-én és dec. 2-án 9-12 óra között. Rendelni is lehet a 30/866-8498-as telefonon.
 7. Ismét útjára indul egyházközségünkben a Szállást keres a Szent Család, amiről a listára külön levelet küldök.  ITT lehet jelentkezni
 1. Idén nem hirdetünk tartós élelmiszer-gyűjtést adventben. Viszont gyűjtünk pénzbeli adományokat, amit ugyanúgy a rászoruló családok között osztunk szét Karácsony előtt. Ezeket az adományokat a sekrestyében lehet leadni vagy Márton atyának december 16-ig.
 2. Nyílt napok a katolikus iskolákban: a kerületünkben lévő Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskolában dec. 5-én a leendő elsős családoknak, a 6 osztályos Piarista Gimnáziumban dec. 1-én. Plakátok a faliújságon és a honlapon
 3. A gyóntatás rendje a héten: szerdán az esti mise után (Vilmos atya) és pénteken az esti szentmise előtt ½ 6-tól, majd mise után ½ 8-ig (Márton atya).
 4. A múlt heti Karitász gyűjtésre 324.000 Ft gyűlt egybe, amit továbbítottunk.
Hirdetések – 2018.11.25