Hirdetések 2018. december 9-én

  1. Ma Advent 2. vasárnapjával folytatódik az adventi idő. Hétköznapokon keddtől péntekig 6 órakor hajnali roráte szentmisére várjuk a testvéreket. Kedden gregorián, szerdán és csütörtökön a szokásos adventi énekekkel, pénteken gitáros ének kísérettel. Kedden és csütörtökön reggel a ½ 8-as mise így elmarad, de az esti 6 órai miséket megtartjuk. Hétfőn Cinkotán van reggel 6-kor roráte.
  2. Csütörtökön este 7-től 8-ig gitáros dicsőítő szentségimádás lesz templomunkban.
  3. A pénteki reggeli roráte szentmisére várjuk a ministránsokat.
  4. Szombaton reggel ½ 8-tól lesz a templomban a fenyők felállítása. Markos kezű segítőket keresünk ehhez. Aki tud jönni, kérjük, jelezze Márton atyának előre.
  5. Jövő vasárnap délután ½ 5-től Ministráns gyűlés lesz a templomban.
  6. Továbbra is gyűjtünk pénzbeli adományokat, amit a rászoruló családok között osztunk szét Karácsony előtt. Ezeket az adományokat a sekrestyében lehet leadni vagy Márton atyának december 16-ig.
  7. Idén is meggyújthatjuk az együttérzés gyertyáit az „Egymillió csillag a szegényekért” figyelemfelkeltő Karitas-akció keretén belül. Gyertyákat karitász csoportunk munkatársaitól vehetnek át a kijáratnál adomány ellenében.
  8. Katolikus Kalendárium, forgathatós és egylapos naptár vásárolható a sekrestyében.
  9. A gyóntatás rendje a héten: szerdán az ¾ 6-tól ¾ 7-ig (Vilmos atya) és pénteken az esti mise előtt fél órával és a mise után ½ 8-ig (Márton atya).
Hirdetések – 2018.12.09