Hirdetések 2018. december 16-án

 1. Ma Advent 3. vasárnapjával folytatódik az adventi idő. Hétfőn Cinkotán van reggel 6-kor roráte. Mátyásföldön keddi naptól hétköznapokon. Kivételesen szombaton is tartunk reggel 6-kor roráte misét, ez lesz a záró nap, és erre hívjuk a hittanosokat. A szombati roráte után a hittanosokat kakaós reggelire hívjuk a közösségi házba.
 2. Hálásan köszönjük a templomi fenyők felállításában segítők munkáját!
 3. Ma vasárnap a fél 9-es szentmisén a Szt. József Schola, a 10-es szentmisén a Szt. Cecília vegyeskar szolgál. Köszönjük a szolgálatukat.
 4. Ma vasárnap délután ½ 5-től Ministránsgyűlés lesz a templomban.
 5. Ma fejeződik be a pénzbeli adományok gyűjtése a rászoruló családok részére karácsonyra. Ezeket még ma le lehet adni a sekrestyében vagy Márton atyának.
 6. Hétfőn a Közösségi Házban ½ 10-re várjuk a Nyugdíjas Klubba a nyugdíjasokat.
 7. Hétfőn este 6-tól templomunkban tartja Karácsonyi koncertjét a Rácz Aladár Zeneiskola, amire híveinket is szeretettel várják.
 8. Szerdán az esti mise után a Közösségi Házban diakép-meditáció lesz másfél óra időtartamban. Erre a meditációra nem csak a „Belső út”, az „Istenkeresők” és a „Biblia kör” csoporttagokat várják, hanem mindenkit, aki szeretne elmélyülni adventben.
 9. A péntek reggeli roráte misére várjuk a ministránsokat.
 10. Az „Egymillió csillag a szegényekért” Karitász-akció keretében lehet még gyertyákat venni a kijáratnál karitász csoportunk munkatársaitól adomány ellenében.
 11. Még vásárolható Katolikus Kalendárium, forgathatós és egy lapos naptár a sekrestyében.
 12. A karácsonyi szentgyónás elvégzésére a következő gyóntatási alkalmak lesznek templomunkban: Dec. 19-én szerda este ½ 6-tól ½ 8-ig. Dec. 20-án csütörtök reggel a roráte mise után. Dec. 21-én péntek du. 5-től 6-ig, majd a mise után ½ 8-ig. Személyes gyónásra is be lehet jelentkezni a plébánián Márton atyánál.
 13. Aki még nem rendezte ez évben az önkéntes egyházi hozzájárulását (régebbi nevén egyházi adót), attól kérjük, hogy adományával segítse egyházközségünket. Befizetni a sekrestyében lehet, de csekket is lehet vinni a kórus alatti asztalról.
 14. A karácsonyi ünnepek miserendjét kitettük a faliújságra, de a honlapon is olvasható.
Hirdetések – 2018.12.16