Hirdetések 2021. augusztus 22-én

  1. Szerdán (aug. 25-én), Kalazanti Szent József ünnepén cserkészcsapatunkért imádkozunk az esti 6-os misében.
  2. A Pesti Vigadóban megnyílt 3 kiállítás az Eucharisztikus Kongresszus jegyében, amit plébániai csoporttal közösen szeretnénk megtekinteni aug. 26-án, csütörtök délelőtt. Aki csatlakozna, mindenképpen jelezze Márton atyának. Találkozás a Vigadó előtt 10 órakor. Plakát a faliújságon és itt olvasható..
  3. A Kongresszusi vasárnapok miatt a hittanos tanévkezdő szentmisét, a Veni Sancte-t jövő vasárnap, aug. 29-én az esti mise keretében tartjuk meg. A mise keretében lesz hagyományosan a „Tanszereink megáldása”. Az iskolásokat arra kérjük, hogy valamilyen kisméretű, beazonosítható tanszerüket (füzet, tankönyv, tolltartó stb., de nem iskolatáska!) hozzák magukkal, és a mise előtt az oltár elé tegyék le. Ezen a szentmisén mutatjuk be hitoktatóinkat.
  4. Gyóntatás szerdán és pénteken a szokott rendben.
  5. A NEK ünnepi szentmiséire és programjaira mind többen jelentkezzetek! Plébániánk csoportazonosítója: IEC-9H8M
  6. Aki számára az online regisztráció nehézkes, az a fenti három misére jelentkezhet a kórus alatt található űrlap kitöltésével és a sekrestyében való leadásával.Minden NEK-es regisztrációval kapcsolatban a plébánián Lévai Ádám tud felvilágosítást adni (30/250-3647). A mai misék végén Hofferné Orsi ad tájékoztatást a NEK-es készületről és a gyakorlati tudnivalókról.
  7. Előre hirdetjük, hogy Bíboros úrnak az egész Főegyházmegye területére kiadott rendelkezése szerint szept. 5-én csak a délelőtti miséket tartjuk meg, az esti 6-os elmarad. Szept. 12-én pedig a délelőtti misék maradnak el, és csak az esti 6-órai misét tartjuk meg. Akik egészségi állapotuk vagy állapotbeli kötelességük teljesítése miatt ezeken a napokon nem tudnak részt venni szentmisén, felmentést nyernek a misén való részvétel kötelezettsége alól.
  8. A mai vasárnapon nem lesz élő miseközvetítés.
Hirdetések – 2021.08.22.