Hirdetések 2021. augusztus 29-én

  1. Ma vasárnap este 6-kor tartjuk a hittanos tanévkezdő szentmisét, a Veni Sancte-t. A hittanosokat, gyermekeket erre a misére hívjuk! A mise keretében lesz hagyományosan a „Tanszereink megáldása”. Az iskolásokat arra kérjük, hogy valamilyen kisméretű, beazonosítható tanszerüket (füzet, tankönyv, tolltartó stb., de nem iskolatáska!) hozzák magukkal, és a mise előtt az oltár elé tegyék le. Ezen a szentmisén mutatjuk be hitoktatóinkat. A misét követően a templomban vetített-képes élménybeszámolót tartunk a kőszegi hittantáborról, amire minden érdeklődőt várunk.
  2. A plébániai hittanok és csoportok rendjét és beosztását a faliújságra kitettük, hogy tervezni lehessen. Hamarosan a honlapon is olvasható lesz. Itt is csatolom. A hittancsoportok első alkalmai a NEK-et követő héten, szept. 13-tól kezdődnek.
  3. Bíboros úrnak az egész Főegyházmegye területére kiadott rendelkezése szerint szept. 5-én csak a délelőtti miséket tartjuk meg, az esti 6-os elmarad. Szept. 12-én pedig a délelőtti misék maradnak el, és csak az esti 6-órai misét tartjuk meg. Akik egészségi állapotuk vagy állapotbeli kötelességük teljesítése miatt ezeken a napokon nem tudnak részt venni szentmisén, felmentést nyernek a misén való részvétel kötelezettsége alól.
  4. A NEK ünnepi szentmiséire és programjaira ma estig lehet regisztrálni és jegyet igényelni az iec2020.hu honlapon! Plébániánk csoportazonosítója: IEC-9H8M. A regisztrációval kapcsolatban a plébánián Lévai Ádám tud felvilágosítást adni (30/250-3647). Aki a plébániai hírlevél-listán nincs rajta, az vihet a NEK-kel kapcsolatos fontos plébániai hirdetések sokszorosított lapjaiból, a kórus alól. NEK-es szórólap is vihető.
  5. A héten elsőpéntek lesz.
  6. A szentmisék ministráns szolgálatára szeretettel várjuk fiúk jelentkezését 1. osztálytól bármely korosztályban. Aki most tanévkezdéstől bekapcsolódik, az részt vehet már az októberre tervezett ministránsavatáson.
  7. Gyóntatás a héten: szerdán az esti mise alatt; pénteken az esti mise után.
  8. Megérkezett a Főegyházmegye ingyenes újságjának újabb száma. A kórus alól vigyetek belőle.
  9. A mai vasárnapon az esti 6-os misét közvetítjük a YouTube-on.
Hirdetések – 2021.08.29.