Hirdetések 2021. október 3-án

 1. Köszönöm az egyéni és közösségi imádságokat.
 2. Ma de. 8-tól 12-ig a Közösségi házban méz, szörp, lekvár, fűszerpaprika, sajt és varrott holmik vására lesz.
 3. Ma vasárnap tartjuk az elsőáldozók kiválasztási rítusát este 6-kor.
 4. Október hónap hétköznapjain a rózsafüzért imádkozzuk: a reggeli szentmisék után, valamint az esti szentmisék előtt 17:25-től. Az ettől eltérést alkalmanként jelezzük.
 5. Hétfőn, október 4-én Alpha kurzust indítunk a Plébánián. Még lehet jelentkezni! Ha van a környezetedben, aki nem hívő, nem gyakorolja a vallását, keresi a helyét vagy új tagja a közösségünknek, és érdekelheti őt keresztény hitünk bemutatása egy 12 előadásból álló kurzuson, vacsorával és beszélgetésekkel, szeretettel várjuk! 12 egymást követő hétfő 19-21 óra között. Szórólap a karzat alatt!
 6. Kedden indul egy Katekumen csoport, ahová azokat a felnőtteket, érett fiatalokat hívom, akik a keresztelkedésükre, elsőáldozásukra szeretnének készülni. Ez kéthetente kedd este 7-től lesz. Aki bekapcsolódna, előre jelezze!
 7. Csütörtökön Rózsafüzér Királynője ünnepe.
 8. Csütörtök este 7-kor indul újra Márton atya Felnőtt katekézise a Közösségi Házban.
 9. Pénteken, okt. 8-án Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya főünnepén a rózsafüzér imádságot kivételesen 17:15-kor kezdjük, amelyet az Énekkar vezet.
 10. Szombaton du. lesz az elsőáldozók szentgyónása és jövő vasárnap de. 10 órakor 32 hittanosunk elsőáldozása.
 11. Jövő vasárnap az esti mise keretében tartjuk a bérmálásra készülő fiatalok kiválasztási rítusát.
 12. Gyóntatás a héten: szerdán az esti mise után; pénteken mise után ½ 8-ig.
 13. Örömmel hirdetjük, hogy a Katolikus Karitász az Egyházmegyei Karitász Központ javaslatára Varga Sándorné Prokopp Rózsát a Caritas Hungarica díj kitüntetésben részesíti több évtizedes karitász munkája elismeréseként. A díjat szombaton adják át. Plébániaközösségünk hálásan köszöni Rózsa áldozatos szolgálatát a hitoktatás és karitász terén és gratulál a díjhoz!
 14. A katolikus újságok megrendelését illetve lemondását kérjük a IV. negyedévre. Ajánlatot kaptunk a Jezsuiták kiadásában megjelenő „A Szív” újság terjesztésére. Jámbor címe ellenére a magyar nyelven megjelenő legigényesebb és legérdekesebb katolikus spirituális és közéleti havi folyóirat. Aki szeretné megrendelni – a Képmáshoz hasonlóan, jelezze a sekrestyében.
 15. Két hét múlva, pénteken (okt. 15-17.) indulunk az őszi felsős hétvégi táborba (5-8. osztály) Andornaktályára Márton atya, Fiedler Éva és Pácz Tamás vezetésével. Vasárnap ebédre érünk haza. A következő linken lehet jelentkezni: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EHOoLhsM4cmWbbCqXJa9w08PyX6suxHUncLtDOKxH_w/edit?usp=sharing
Hirdetések – 2021.10.03.