Hirdetések 2021. október 24-én

 1. Ma Missziós vasárnap van, és a missziók javára gyűjtünk. Egy külön perselyben egy meghatározott célra is gyűjtünk. Pakisztánban a Fokolár közösség egy iskolát segít, amiben keresztény diákok is tanulnak. Az ő iskoláztatásukra gyűjtünk.
 2. Varga Sándorné Prokopp Rózsa a mai vasárnapon 80 éves! A de. 10 órai mise keretében köszöntjük őt születésnapja és a Caritas Hungarica díj kapcsán.
 3. Egy másik évfordulóról is örömmel emlékezünk meg: tegnap szombaton ünnepelte 70. születésnapját Németh György, plébániánk egyházi képviselőtestületének tagja és világi elnöke, sekrestyésünk, világi áldoztatónk, aki szívvel-lélekkel volt meghatározó tagja, szolgálattevője egyházközségünknek évtizedeken át. Amióta a 17. kerületbe költöztek, már ritkán tud közöttünk lenni! Isten éltesse őt és családját!
 4. Ma vasárnap lesz a ministránsavatás az esti mise keretében. Minden ministránsunkat erre a szentmisére várjuk! Előtte 4 órától gyűlés és próba.
 5. Jövő vasárnap, október 31-én a 10-es misén lesz a bérmálás. Berta Tibor püspök, katonai ordinárius bérmál meg 23 bérmálkozót.
 6. Plébániai Imakör elindulását hirdetjük meg Amberboy Rózsa vezetésével. Minden kedden 18–18.45 között a templom Kápolnájába várjuk, akik szeretnének csatlakozni, akár csak egy-egy alkalommal is. Az imakör célja, hogy a háttérből imaerősítést küldjünk a plébániai csoportok számára céljaik eléréséért, és hogy közösségünk tagjainak imaszándékait, nehéz élethelyzetét, örömét személyes imádsággal támogassuk. Imakéréseidet elküldheted a matyasfoldiimakor ‘kukac’ gmail.com email címre, illetve bedobhatod a hátsó asztalon elhelyezett IMAKÉRÉS dobozba. A kéréseket bizalmasan kezeljük.
 7. A héten kedden este „Istenkereső” csoport, szerdán este a mise után a Szt. Ignác-i „belső utas” csoport vár szeretettel mindenkit.
 8. Október hónap utolsó hetében is imádkozzuk a rózsafüzért: a reggeli szentmisék után, valamint az esti szentmisék előtt 17:25-től.
 9. Gyóntatás a héten: szerdán az esti mise alatt; pénteken az esti mise után ½ 8-ig lesz gyóntatás.
 10. Két hét múlva, november 5-7. között, péntek délutántól vasárnap ebédig alsó tagozatos minitáborba, hittanos hétvégére megyünk Esztergomba Fiedlerné Balog Éva, Márton atya, Pácz Tamás vezetésével, ifi segítőkkel.

  A részleteket a csatolt Jelentkezési lapon találjátok!

  Alsós minitábor jelentkezés a drive-on is:

  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gJWwbetBz1xVTIrgF3ODa5L-ezrf7AkQLIyvmysPlBs/edit#gid=0

  Kérdés esetén este hat után kereshetitek Éva nénit a 20 374 6977-es számon.
Hirdetések – 2021.10.24.