Hirdetések 2021. október 31-én

 1. Óraátállítás! Most vasárnapra virradóra éjjel 3-kor egy órával kell visszaállítani az órát.
 2. Most vasárnap, október 31-én a 10-es misén lesz a bérmálás. Berta Tibor püspök, katonai ordinárius bérmál meg 23 bérmálkozót.
 3. Hétfőn, nov. 1-én Mindenszentek főünnepe. Ez a katolikusok számára parancsolt ünnep. Templomunkban de. 10-kor és este 18 órakor lesz szentmise. Az esti mise után tartjuk fényliturgia keretében az elhunytakért való könyörgéseket. Cinkotán fél 9-kor lesz mise. A korábbi évek hagyománya szerint a Cinkotai temetőben is tartunk e napon szabadtéri misét a ravatalozónál 15 órakor.
 4. Kedden, Halottak napján (nov. 2.) a reggeli szentmise helyett este 18-kor lesz szentmise.
 5. A meghirdetett keddi plébániai imakör alkalma a halottak napi esti misével való egybeesés miatt kivételesen elmarad. Aki jött volna, azt az esti misére hívjuk.
 6. A Bibliaóra időpontja megváltozott! Most szerdán és ezután mindig du. ½ 5-től lesz, kéthetente szerdán.
 7. Csütörtök este 7-kor Felnőtt katekézis.
 8. A héten elsőpéntek lesz.
 9. Péntektől vasárnapig (nov. 5-7.) alsós minitáborba megyünk Esztergomba.
 10. A józsefvárosi Szent József plébánia szervezésében, Michels Antal atya vezetésével egész napos gyalogos férfizarándoklat indul nov. 6-án szombaton Budapesten. A 19 km-es zarándoklatra a szervezők várják azokat a férfiakat, akik szívesen csatlakoznak és imádkoznak azért, hogy Krisztus a férfi lét erőforrásait erősítse bennük. Részletek a faliújságon, a csatolt fájlban és itt: https://www.facebook.com/events/3708597469175721
 1. Mivel kissé romlik a járványhelyzet, ezért a Főegyházmegye ajánlja a szentmisék alatti maszk használatát.
 2. Gyóntatás a héten: szerdán az esti mise alatt; pénteken az esti mise után ½ 8-ig lesz gyóntatás.
Hirdetések – 2021.10.31.