Hirdetések 2021. december 5-én

 1. Ma Advent 2. vasárnapja van. Az esti 6-os mise végén jön templomunkba a Mikulás.
 2. Advent hétköznapjain keddtől péntekig hajnali 6 órakor gyertyafényes Roráté misét tartunk templomunkban. Kedden gregorián, szerdán és csütörtökön adventi népénekekkel, pénteken gitáros ének kísérettel. A roráték 6.40-kor érnek véget, de mindenki addig maradjon, amíg indulnia kell iskolába, munkahelyre. A ministránsokat külön is bátorítjuk a rorátékon való ministrálásra. A keddi és csütörtöki reggeli fél 8-as mise elmarad. Az esti misék meg lesznek tartva. Hétfői napokon Cinkotán lesz Roráté 6 órakor.
 3. Hétfőn ½ 10-től Nyugdíjas Klub.
 4. Minden kedden 18–18.45 között Plébániai Imakör a templom Kápolnájában. Bejárat a kápolna felől.
 5. Szerdán, dec. 8-án Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának főünnepe, amit a hajnali roráte misében és este 6-kor ünneplünk. Ezen a napon zárul a Ferenc pápa által egy éve meghirdetett Szent József Év.
 6. Csütörtök este 7-től 8-ig gitáros dicsőítő szentségimádás.
 7. Szombaton az esti mise után 19 órától adventi imaórát tartunk elmélkedéssel, rózsafüzérrel, adventi kórusművekkel és orgonával a Szent Cecília kórus közreműködésével. Plakát az előtérben és itt!
 8. Egyéni adventi lelki programként idén is ajánljuk a ferencesek által összeállított kétoldalas adventi naptárt. A kórus alól vihető!
 9. Idén is gyűjtünk pénzbeli adományokat a rászoruló családok részére Karácsonyra. Ezeket a sekrestyében lehet leadni vagy Márton atyának december 16-ig.
 10. Gyóntatás a héten: Szerdán az esti mise alatt. Pénteken már du. 5 órától a miséig, majd a mise után ½ 8-ig.
 11. Advent a karácsonyi szentgyónás elvégzésének ideje. Kérjük idős, beteg híveinket, jelezzék, ha nem tudják elhagyni otthonukat. Előre egyeztetett időpontban házhoz megyünk és meg is áldozhatnak.
 12. Megérkezett a Katolikus Kalendárium, a forgathatós és az egylapos falinaptár. A sekrestyében megvásárolható.
Hirdetések – 2021.12.05.