Hirdetések 2021. november 28-án

 1. Ma Advent 1. vasárnapja! A Szent Cecília kórus a reggeli ½ 9-es misén énekel. A Közösségi Házban adventi koszorú-készítés van ½ 10-től 12-ig. A koszorúalapot, gyertyákat, és díszítményeket beszerzési áron lehet megvenni helyben. Aki tud, hozzon saját használatra szerszámokat és ragasztópisztolyt. Ugyanezen a napon reggel 8 órától méz, szörp, lekvár, fűszerpaprika, sajt, kerámia, sütemények, mák, dió, varrott holmik vására is lesz. Templomunk díszítője, Cili adventi koszorúi, asztal- és ajtódíszei is megvásárolhatóak ma a vásár idején.
 2. Ma az esti mise előtt háromnegyed órával, azaz ¼ 6-tól a Mandulaszem Katolikus Bábkör karácsonyra hangoló bábjátékot ad elő a templomunkban. Várjuk szeretettel a kisebb gyermekeket!
 3. Advent hétköznapjain keddtől péntekig hajnali 6 órakor Roráté misét tartunk templomunkban. Emiatt a keddi és csütörtöki reggeli fél 8-as mise elmarad. Az esti misék meg lesznek tartva. Hétfői napokon Cinkotán lesz Roráté 6 órakor.
 4. Az idei rendhagyó esztendőben is útjára indul Plébániánkon a Szállást kereső Szent Család! Várunk mindenkit, aki szeretné befogadni otthonába! Plakát a faliújságon és itt.
 5. Egyéni adventi lelki programként idén is ajánljuk a ferencesek által összeállított kétoldalas adventi naptárt. A kórus alól vihető! Itt letölthető.
 6. Minden kedden 18–18.45 között Plébániai Imakör a templom Kápolnájában. Bejárat a kápolna felől.
 7. Csütörtök este 7-től 8-ig Felnőtt katekézis.
 8. A héten Elsőpéntek! Az advent kezdetére való tekintettel 5 órától már gyóntatás lesz a templomban, majd a mise után ½ 8-ig. Szerdán este a mise alatt is lesz gyóntatás.
 9. Jövő vasárnap (dec. 5.) az esti 6-os mise végén jön templomunkba a Mikulás!
 10. Két hét múlva, dec. 11-én szombaton 19 órától (mise után) adventi imaórát tartunk elmélkedéssel, rózsafüzérrel, adventi kórusművekkel és orgonával. Plakát csatolva!
 11. Idén is gyűjtünk pénzbeli adományokat, amit a rászoruló családok között osztunk szét Karácsony előtt. Ezeket az adományokat a sekrestyében lehet leadni vagy Márton atyának december 16-ig.
Hirdetések – 2021.11.28.