Hirdetések 2021. december 25-én

Kívánok plébániaközösségünk minden tagjának áldott Karácsonyi Ünnepeket,

a Megváltó születésének örömét és békességét!

  1. Dec. 24-én, délután 3 órakor Betlehemes játék lesz a templomban! Este 11-től karácsony éji énekes, zenés áhítat a Szent Cecília kórussal. Templomunkat ½ 11-kor nyitjuk. 24 órakor kezdődik az éjféli szentmise.
  2. Dec. 25-én Karácsony Ünnepén és 26-án (Szent Család vasárnapján) vasárnapi miserendet tartunk: reggel ½ 9-kor, 10 órakor és este 6-kor.
  3. Dec. 31-én, péntek este 6 órakor tartjuk az év végi hálaadó szentmisét. Utána ½ 8-ig szentségimádás!
  4. Jan. 1-én szombaton, Újév napján (Mária Isten Anyja főünnepe és a Béke világnapja; parancsolt ünnep!) ünnepi miserendet tartunk: reggel ½ 9-kor, 10 órakor és este 6-kor. Jan. 1-én újévi orgonakoncert lesz este 19 órától!
  5. Jan. 8-án, a szombat esti mise után vízkereszti koncert lesz.
  6. Gyóntatás a héten: szerdán az esti mise alatt; pénteken az esti mise után ½ 8-ig lesz gyóntatás.
  7.  Idős, beteg híveink jelezzék, ha szeretnék elvégezni karácsonyi szentgyónásukat, de nem tudják elhagyni otthonukat. Egyeztetett időpontban házhoz megyünk és meg is áldozhatnak.
  8. A vasárnapokon és a főünnepeken elhangzott szentbeszédek meghallgathatóak a plébániai honlapon.
  9. Hittanosoknak, gyerekeknek hirdetjük, hogy templomunkban szokás, hogy a Betlehem melletti fenyőfára kis piros szíveket lehet felakasztani, amiket a fenyő alatti kosárban találtok. Ebbe a szív-tasakba lehet betenni a kis papírkát az adventi jócselekedetekről vagy akár egy kis rajzocskát vagy imát a kis Jézusnak.
  10. Aki még nem rendezte ez évben az önkéntes egyházi hozzájárulását (egyházi adót), attól kérjük, hogy adományával segítse egyházközségünket. Befizetni a sekrestyében lehet vagy átutalni, de csekket is lehet vinni a kórus alatti asztalról.
Hirdetések – 2021.12.25.