Hirdetések 2022. április 3-án

  1. Ma nagyböjt 5. vasárnapja van.
  2. A mai szentmiséken a Szentföld javára van gyűjtés.
  3. Csütörtökön online felnőtt katekézis.
  4. Pénteken 17 órától Liszt Ferenc: Via Crucis c. vegyeskari művével elmélkedjük végig a keresztutat. Az imákat Márton atya vezeti.
  5. Szombaton (ápr. 9.) reggel 9-től 12-ig a templom húsvét előtti nagytakarítására hívunk önkéntes segítőket. Ezen a szombaton 17 órától a Rózsafüzér Társulat tagjait hívjuk a templomba gyűlésre.
  6. Jövő héten Virágvasárnappal megkezdődik a Nagyhét. Virágvasárnapon a 10 órai szentmise előtt lesz az ünnepi barkaszentelés a templom előtti téren és az ünnepi bevonulás. Aki tud, hozzon barkát! Ezen a szentmisén a Szent Cecília kórus előadásában hangzik fel Werner Alajos Lukács passiója Kasznár József kari betétjeivel. A többi szentmisén szereposztásban, prózában hangzik el a passió.
  7. Virágvasárnap az esti mise előtt, negyed 6-kor kezdődik a cserkészek előadásában a passió bábos előadása, amelyre szeretettel hívják a családokat, gyerekeket.
  8. Gyóntatás a héten: Szerdán az esti mise alatt, pénteken az esti mise után ½ 8-ig. Szombaton az esti mise után 8-ig. Virágvasárnap a 10 órai mise után és az esti 6-os mise után is, ameddig vannak gyónók. Ne hagyjuk utolsó pillanatra a húsvéti szentgyónás elvégzését!
  9. Hívunk Benneteket a Mátyásföldi Plébánia VIII. Családos Táborába! A tábor Szarvason lesz 2022. június 29-július 3. (szerda-vasárnap) között. Részletek a faliújságon. A tábor programjait elsősorban gyermekes családokra tervezzük, de várjuk az egyedülállók és idősebbek jelentkezését is, akik a tábor ezen jellegét jó szívvel el tudják fogadni. A bővebb infó itt.
  10. Az adóbevallásoknál a Magyar Katolikus Egyház (technikai száma: 0011) és a Mátyásföldi Római Katolikus Közösségi Házért Alapítvány (adószáma: 18172856-1-42) támogatását kérjük az 1+1 % felajánlásával. Az elektronikusan beadott bevallás esetében az adóbevallás tervezetének elfogadása önmagában még nem jelenti az 1 % nyilatkozat megtételét. Mindazok, akiknek bármely ok miatt (pl. családi adókedvezmény) nincs fizetendő adójuk, szintén rendelkezzenek az egyház számára az 1 %-ról, mert a költségvetési támogatások szétosztásakor a nyilatkozatot tevők létszámát veszik figyelembe.
Hirdetések – 2022.04.03.