Hirdetések 2022. május 1-én

 1. Ma vasárnap május 1-je, Szent József, a munkás ünnepe, templomunk búcsúja. A szentmiséket ezért erről az ünnepről mondjuk. Egyben ez a vasárnap Anyák Napja! Ez a nap templomunk szentségimádási napja, 14.00-17.30 óra között nyitva lesz a templom szentségimádásra.
 2. Májusban a Szűzanya tiszteletére litániát imádkozunk templomunkban. Az első litánia május 1-én, vasárnap a két de.-i mise között ¾ 10-kor lesz. A litániák a továbbiakban a hétköznapi reggeli misék után és az esti misék előtt 17.40-től lesznek. Szombaton az esti mise előtt is lesz litánia.
 3. Csütörtökön online Felnőtt katekézis.
 4. Pénteken köszöntjük a 100 éves Paor Évát az esti misében.
 5. Május 7-én, szombaton 15 órától kezdődik az elsőáldozásra készülők első gyónása. Az esti mise után pedig, este 7 órától „Egy májusi este a Szűzanyával” címmel imaórát tartunk elmélkedéssel, Mária énekekkel, kórusművekkel, orgonával. Hívunk minden Mária tisztelőt! Plakát a faliújságon!
 6. Május 8-án, jövő vasárnap az esti misében lesz az első gyónók bemutatási rítusa.
 7. A jövő hétvégén, Jó Pásztor vasárnapján a szentmiséken vendégünk lesz Alpek Gergely, IV. éves papnövendék Esztergomból, a szentbeszédet fogja tartani.
 8. Héten a gyóntatás rendje: szerdán este 6-tól a mise alatt, pénteken a mise után ½ 8-ig.
 9. Május 14-én lesz a 15. Élő Rózsafüzér Zarándoklat hazánkért és Budapestért, Budapest körül 9 szakaszban. Plakát az előtérben.
 10. Május 13-15. hétvégéjén a felső tagozatos (5-8. oszt.) hittanosokkal megyünk közös hétvégére. Jelentkezni a következő linken lehet: https://docs.google.com/spreadsheets/d/105tLXaC8G8OYV8X2UprqtBuLknj3CvDoPCMHlPGhFNc/edit?usp=sharing
 11. Május 15-én, vasárnap délután templomunkban tart dicsőítő imaestet Csiszér László és zenekara. Du. 5-6 között gitáros dicsőítő imaóra lesz. Az esti 6 órai misén ők szolgálnak. És a mise után még egy fél órás szentségimádást is vezetnek. Plakát a faliújságon! Hívjunk minél többeket erre az evangelizációs alkalomra.
 12. Előre hirdetjük a tervezés miatt, hogy két év kihagyás után ismét megrendezzük a Plébániai Napot programokkal és közös ebéddel. Időpontja: május 22. vasárnap, a 10 órai misét követő időben! Mindenkire számítunk!
Hirdetések – 2022.05.01.