Hirdetések 2022. május 8-án

 1. Ma Húsvét 4. vasárnapja van, papi hivatások vasárnapja. A szentmiséken vendégünk Alpek Gergely, IV. éves papnövendék Esztergomból, aki a szentbeszédet fogja tartani.
 2. A mai vasárnap esti misében lesz az első gyónók bemutatási rítusa.
 3. Májusban a Szűzanya tiszteletére litániát imádkozunk templomunkban. A litániák a hétköznapi reggeli misék után és az esti misék előtt 17:40-től lesznek. Szombaton is lesz litánia az esti szentmise előtt 17:40-től.
 4. Hétfőn Nyugdíjas klub.
 5. A héten hónap 2. csütörtöke, ezért este 7-8 között gitáros dicsőítő szentségimádás lesz.
 6. Héten a gyóntatás rendje: szerdán este 6-tól a mise alatt, pénteken a mise után ½ 8-ig.
 7. Szombaton május 14-én lesz a 15. Élő Rózsafüzér Zarándoklat hazánkért, Budapestért, Budapest körül 9 szakaszban. Plakát az előtérben.
 8. Péntektől vasárnapig a felső tagozatos (5-8. oszt.) hittanosokkal megyünk közös hétvégére. Jelentkezni a következő linken lehet:https://docs.google.com/spreadsheets/d/105tLXaC8G8OYV8X2UprqtBuLknj3CvDoPCMHlPGhFNc/edit?usp=sharing
 9. Jövő vasárnap délután templomunkban tart dicsőítő imaestet Csiszér László és zenekara. Du. 5-6 között gitáros dicsőítő imaóra lesz. Az esti 6 órai misén ők szolgálnak, és a mise után még egy fél órás szentségimádást is vezetnek. Plakát a faliújságon! Hívjunk minél többeket erre az evangelizációs alkalomra.
 10. Még 9 szabad hely van a meghirdetett 4 napos plébániai zarándoklatra Lengyelországba, Krakkó központtal, június 9-12. között (csütörtök-vasárnap). Teljes ellátással, szállással, belépőjegyekkel 59.000 Ft. A jelentkezési határidő: Május 10-ig! Várjuk jelentkezéseteket! Jelentkezési lap a kórus alatt. Részletek a faliújságon.
 11. Várjuk jelentkezéseteket a Mátyásföldi Plébánia VIII. Családos Táborába, ami Szarvason lesz 2022. június 29-július 3. (szerda-vasárnap) között. Részletek itt.
 12. Előre hirdetjük a tervezés miatt, hogy két év kihagyás után ismét megrendezzük a Plébániai Napot programokkal és közös ebéddel. Időpontja: május 22. vasárnap, a 10 órai misét követő időben! Mindenkire számítunk!
Hirdetések – 2022.05.08.