Hirdetések 2022. május 22-én

  1. Ma Húsvét 6. vasárnapja van.
  2. A mai vasárnapon két év kihagyás után ismét megrendezzük a Plébániai Napot programokkal és közös ebéddel. A 10 órai misét követően a plébániakertben egy közös játékos megnyitóval veszi kezdetét a program, majd a gyerekeknek bábszínházzal, a felnőtteknek előadással folytatódik. Az előadást Bartha Angéla szociális testvér tartja „Megújulás a Szentlélekben” címmel. A 13 órakor kezdődő bográcsos ebédre mindenkit várunk! Kérjük, hogy desszertnek süteményt hozzatok! Ebéd után is folytatódnak a programok: kézműves foglalkozások, közös gitáros dicsőítés tanúságtételekkel és filmklub, kb. ¼ 5-ig. Ez egyházközségünk közös ünnepe! Minél többen jöjjetek, fiatalok és idősek, családosok és egyedülállók.
  3. Hétfőn délelőtt Nyugdíjas Klub lesz.
  4. Május 24-én, kedden este 6 órakor Uzsalyné Pécsi Rita neveléskutató lesz plébániánk vendége, és előadást tart a Közösségi Házban „Légy azzá, ami vagy! – korunk az apákért kiált címmel az apa-szerepről, apa-identitásról és ehhez kapcsolódó területekről. Az előadás 1,5 órás lesz. Hívunk mindenkit, különösen az apákat és anyákat
  5. Májusban a Szűzanya tiszteletére litániát imádkozunk templomunkban. A litániák a hétköznapi reggeli misék után és az esti misék előtt 17:40-től lesznek. Szombaton is lesz litánia az esti szentmise előtt 17:40-től.
  6. Héten a gyóntatás rendje: szerdán este 6-tól a mise alatt, pénteken a mise után ½ 8-ig.
Hirdetések – 2022.05.22.