Hirdetések 2022. május 15-én

  1. Ma vasárnap délután templomunkban tart dicsőítő imaestet Csiszér László és zenekara. Du. 5-6 között gitáros dicsőítéssel kezdődik az együttlét. Az esti 6 órai misén ők szolgálnak, és a mise után még egy fél órás szentségimádást is vezetnek. Hívjunk minél többeket erre az evangelizációs alkalomra.
  2. Egy hét múlva, jövő vasárnap, Május 22-én két év kihagyás után ismét megrendezzük a Plébániai Napot programokkal és közös ebéddel. A 10 órai misét követően a plébániakertben egy közös játékos megnyitóval veszi kezdetét a program, majd a gyerekeknek bábszínházzal, a felnőtteknek előadással folytatódik. A 13 órakor kezdődő bográcsos ebédre mindenkit várunk! Kérjük, hogy desszertnek süteményt hozzatok! Ebéd után is folytatódnak a programok: kézműves foglalkozások, közös gitáros dicsőítés tanúságtételekkel és filmklub, kb. ½ 4-ig. Ez egyházközségünk közös ünnepe! Minél többen jöjjetek, fiatalok és idősek, családosok és egyedülállók!
  3. Most csütörtökön a Felnőtt katekézis elmarad.
  4. Május 24-én, kedden este 6 órakor Uzsalyné Pécsi Rita neveléskutató lesz plébániánk vendége, és előadást tart a közösségi házban „Légy azzá, ami vagy! – korunk az apákért kiált címmel az apa-szerepről, apa-identitásról és ehhez kapcsolódó területekről. Az előadás 1,5 órás lesz. Hívunk mindenkit, különösen az apákat és anyákat!
  5. Májusban a Szűzanya tiszteletére litániát imádkozunk templomunkban. A litániák a hétköznapi reggeli misék után és az esti misék előtt 17:40-től lesznek. Szombaton is lesz litánia az esti szentmise előtt 17:40-től.
  6. Héten a gyóntatás rendje: szerdán este 6-tól a mise alatt, pénteken a mise után ½ 8-ig.
Hirdetések – 2022.05.15.