Hirdetések 2022. július 17-én

 1. Ma évközi 16. vasárnap van.
 2. Pénteken véget ért a hittanos napközis tábor. Nagy köszönet Fiedlerné Balog Évának és Pácz Tamásnak a szervezésért és vezetésért!
 3. Ma ér véget Bakonyszentlászló mellett, a Fűrészporos réten a cserkésztábor. Tegnap este a fogadalomtétel előtt tábori misét mutattam be nekik.
 4. Jövő vasárnap lesz Cinkotán a Mária Magdolna templombúcsú, ami idén kiemelkedő jelentőségű, mivel a templom építésének 275. évfordulója van. Az ünnepi misét Mohos Gábor püspök úr celebrálja de. 10.00 órakor, majd a plébánián közös bográcsos ebéd és ünnepség lesz. Mindenkit szeretettel várunk, főként a cinkotai kötődésű híveket.
 5. Jövő vasárnap lesz a Nagyszülők és Idősek 2. Világnapja Ferenc pápa kezdeményezésére. A pápa levelét a templomi faliújságon és az internetes oldalakon lehet olvasni.
  A Szentatya búcsút engedélyez azoknak, akik a világnapot megelőző vagy azt követő napokban meglátogatnak egy egyedül élő idős embert. A látogatás ugyanis – írja Ferenc pápa – „az irgalmasság egyik cselekedete korunkban.”
 6. Örömmel adjuk tudtul, hogy Bíboros úr augusztus 1-től Jakus Ottó atya személyében kisegítő lelkészt küld a Mátyásföldi és Cinkotai Plébániák lelkipásztori segítésére. Várjuk az atya érkezését imádságos szeretettel!
 7. Templomunkban immár harmadszorra kerül megrendezésre a Filharmónia által szervezett „Orgonák éjszakája” koncert. Időpontja: Augusztus 6., szombat este a szentmise után 19 órától. A szóló orgonaművek mellett felhangzanak brácsa-orgona duettek is.
 8. Héten a gyóntatás rendje: pénteken az esti mise után ½ 8-ig.
 9. Hétfőn Cinkotán elmarad a reggeli szentmise!
Hirdetések – 2022.07.17.