Hirdetések 2022. augusztus 28-án

 1. A héten véget ér a nyári szünidő és megkezdődik az iskola. A hittanos Veni Sancte évnyitó szentmisét jövő vasárnap, szept. 4-én, az esti 6 órai mise keretében tartjuk. Hittanosainkat, gyermekes családokat elsősorban erre a szentmisére hívjuk! A mise keretében lesz hagyományosan a „Tanszereink megáldása”. Az iskolásokat arra kérjük, hogy valamilyen kisméretű, beazonosítható tanszerüket (füzet, tankönyv, tolltartó stb., de nem iskolatáska!) hozzák magukkal, és a mise előtt az oltár elé tegyék le. Ezen a szentmisén mutatjuk be hitoktatóinkat. A misét követően a templomban vetített-képes élménybeszámolót tartunk a badacsonytomaji hittantáborról, amire minden érdeklődőt várunk.
 2. A plébániai hittanok és a felnőtt csoportok órarendjét és első alkalmait a faliújságra kitettük, és a plébánia honlapján is olvasható.
 3. Indul egy bérmálkozási ificsoport (9-10-11. oszt.) csütörtök 18 órai kezdettel. Első alkalom szept. 15.
  Az online felnőtt katekézis időpontja változik: kéthetente lesz kedd este 7-től. Első alkalom: szept. 13.
 4. A szentmisék ministráns szolgálatára várjuk fiúk jelentkezését 1. osztálytól bármely korosztályban. Aki most tanévkezdéstől bekapcsolódik, az részt vehet már az októberre tervezett ministránsavatáson.
 5. Kezdődik a toborzás a cserkészcsapatunkba. 1. valamint 2-3. osztályos gyerekek jelentkezését várjuk! További infók és jelentkezés a csapat FB oldalán: facebook/kalazanti/ vagy Márton Balázsnál (marton.balazs@cserkesz.hu).
 6. Kedden megérkezik a plébániára Jakus Ottó atya, és ettől kezdve a plébánián együtt szolgálunk.
 7. A héten elsőpéntek. Ezért a gyóntatás már 17 órától kezdődik a kápolnában.
 8. Gyóntatás a héten: Szerdán este 6-tól a mise alatt. Pénteken – mivel elsőpéntek lesz – már 5 órától lesz gyóntatás az esti miséig, majd a mise után ½ 8-ig.
 9. Szept. 25-én tartjuk az PLÉBÁNIAI NAP-ot a 10 órai misét követően (11-17 óráig), amire közösségünk minden tagját várjuk, közös bográcsos ebéddel és színes programokkal. Arra a vasárnapra ne tervezzünk mást.
 10. Takarítót keresünk a Közösségi Házba, aki szombati napon tudna takarítani.
Hirdetések – 2022.08.28.