Hirdetések 2022. szeptember 4-én

 1. Ma évközi 23. vasárnap van.
 2. Ma az esti 6 órai mise keretében tartjuk a hittanos Veni Sancte évnyitó szentmisét. Hittanosainkat, gyermekes családokat elsősorban erre a szentmisére hívjuk! A mise keretében lesz hagyományosan a „Tanszerek megáldása”. Az iskolásokat arra kérjük, hogy valamilyen kisméretű, beazonosítható tanszerüket (füzet, tankönyv, tolltartó stb., de nem iskolatáska!) hozzák magukkal, és a mise előtt az oltár elé tegyék le. Ezen a szentmisén mutatjuk be hitoktatóinkat. A misét követően a templomban vetített-képes élménybeszámolót tartunk a badacsonytomaji hittantáborról, amire minden érdeklődőt várunk.
 3. A plébániai hittanok és a felnőtt csoportok órarendjét és első alkalmait a faliújságra kitettük, és a plébánia honlapján is olvasható.
 4. Indul egy bérmálkozási ificsoport (9-10-11. oszt.) csütörtök 18 órai kezdettel. Első alkalom: szept. 15.
 5. Az online felnőtt katekézis időpontja változik: kéthetente lesz kedd este 7-től. Első alkalom: szept. 13.
 6. A szentmisék ministráns szolgálatára várjuk fiúk jelentkezését 1. osztálytól bármely korosztályban. Aki most tanévkezdéstől bekapcsolódik, az részt vehet már az októberre tervezett ministránsavatáson.
 7. A héten 2. csütörtök. Este 7-től gitáros dicsőítő szentségimádást tartunk.
 8. Kezdődik a toborzás a cserkészcsapatunkba. 1. valamint 2-3. osztályos gyerekek jelentkezését várjuk! További infók és jelentkezés a csapat FB oldalán: facebook/kalazanti/ vagy Márton Balázsnál (marton.balazs@cserkesz.hu).
 9. Jakus Ottó atya covidos lett, ezért csak szeptember közepétől fog megérkezni.
 10. Gyóntatás a héten: Szerdán este 6-tól a mise alatt. Pénteken a mise után ½ 8-ig.
 11. Két hét múlva kezdődik az Ars Sacra fesztivál, aminek keretében templomunkban is lesznek koncertek. Szept. 17-én, szombat este 7-kor a most 50 éves Gödöllői Városi Vegyeskar ad egyházzenei koncertet. Plakát a faliújságon és itt.
Hirdetések – 2022.09.04.