Hirdetések 2022. november 13-án

1. A fennállásának 75. évfordulóját ünneplő Mátyásföldi Szent Cecília kórus szeretettel hív és vár mindenkit egy hálaadó, visszatekintő, dicsőítő egyházzenei áhítatra szombaton (nov. 12-én) 19 órakor a templomba.

2. Jövő szombaton, nov. 19-én lesz Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe. Ezért jövő vasárnap, a szentmiséken ismét Szent Erzsébet kenyereket áldunk meg és osztunk a kedves híveknek. Ezen a napon lesz a miséken az országos gyűjtés a Karitász javára. Jövő vasárnap Krisztus, a Mindenség Királya főünnepe, ami az egyházi év utolsó vasárnapja.

3. Gyóntatás szerdán este 6-tól a mise alatt (Vilmos atya). Pénteken a mise után ½ 8-ig, és vasárnap a ½ 9-es mise alatt.

4. Két hét múlva Advent 1. vasárnapja. Azon a napon a Közösségi Házban adventi koszorú-készítés lesz ½ 10-től 12-ig.

5. Templomunk díszítője, Cili, az idén is készít adventi koszorúkat, asztal és ajtódíszeket, melyek megvásárolhatóak a Közösségi Házban jövő vasárnap ½ 9-től 12-ig és a koszorúkészítéskor is. Igényeiteket telefonon jelezhetitek neki: 30/866-8498.

6. Az idei esztendőben is szeretnénk útjára indítani Plébániánkon a Szállást kereső Szent Család képét, és várunk mindenkit, aki szeretné befogadni otthonába! Plakát a faliújságon!

7. Ismét szeretnénk a figyelmet felhívni arra a lehetőségre, hogy az idős, beteg testvéreink – akik már nem tudnak eljönni a templomba – kérhetik, hogy a lelkipásztor minden hónapban, első péntekeken fölkeresse őket otthonukban, hogy megáldozzanak és gyónhassanak. Erről a lehetőségről ne mondjanak le arra hivatkozva, hogy a papnak úgyis annyi dolga van. Kérjük a hozzátartozókat vagy ismerősöket, hogy érezzék feladatuknak erről szólni! Természetesen egy-egy alkalommal is szívesen meglátogatunk időseket!

Hirdetések – 2022.11.13.