Hirdetések 2022. november 6-án

1. Ma vasárnap tartjuk a ministránsavatást az esti 6 órai misében. Du. 4 órától ministránsgyűlés és próba a templomban. Templomunk minden ministránsát erre a misére várjuk!

2.  Hétfőn Nyugdíjas Klub ½ 10-től a Közösségi Házban.

3.  Hétfőn este folytatódik a Szentségimádás Iskolája. 6-kor mise, ½ 7-től előadás és szentségimádás.

4.  Kedden online katekézis 19-től 20-ig.

5. Szerdán tartjuk templomunk szentségimádási napját. Du. 16 órától kezdődik a csendes szentségimádás, és tart az esti miséig, 18 óráig.

6.  A héten második csütörtök. Este 7-től gitáros dicsőítő szentségimádást tartunk.

7. Péntek délutántól felső tagozatos hétvégére megyünk Egerbe. Jelentkezni lehet még vasárnap estig Fiedlerné Éva néninél vagy Márton atyánál.

8. A fennállásának 75. évfordulóját ünneplő Mátyásföldi Szent Cecília kórus szeretettel hív és vár mindenkit egy hálaadó, visszatekintő, dicsőítő egyházzenei áhítatra szombaton november 12-én 19 órakor a templomba.

9.  Gyóntatás szerdán este 6-tól a mise alatt (Vilmos atya). Pénteken a mise után ½ 8-ig, és vasárnap a ½ 9-es mise alatt.

10. Ismét szeretnénk a figyelmet felhívni arra a lehetőségre, hogy az idős, beteg testvéreink – akik már nem tudnak eljönni a templomba – kérhetik, hogy a lelkipásztor minden hónapban, első péntekeken fölkeresse őket otthonukban, hogy megáldozzanak és gyónhassanak. Erről a lehetőségről ne mondjanak le arra hivatkozva, hogy a papnak úgyis annyi dolga van. Kérjük a hozzátartozókat vagy ismerősöket, hogy érezzék feladatuknak erről szólni! Természetesen egy-egy alkalommal is szívesen meglátogatunk időseket!

Hirdetések – 2022.11.06.