Hirdetések 2022. december 18-én

1. Ma vasárnap az esti mise előtt Bábjáték lesz a gyerekeknek 17 órakor a templomban. Plakátját csatoltam!

2. Még keddtől péntekig tartunk hajnali 6-kor Roráte misét. Hétfőn Cinkotán lesz Roráte 6-kor. Az utolsó, pénteki rorátéra különösen hívjuk a hittanosainkat és családjaikat. Számukra a mise után kis finomsággal készülünk! Minél többen jöjjetek el! Dec. 24-én már nem tartunk rorátét!

3. Holnap, hétfőn tartjuk az óévben a Nyugdíjas Klub utolsó alkalmát.

4. A Karácsonyi ünnepek rendje olvasható a faliújságon a következők szerint: Dec. 24-én, szombat délután 3 órakor Betlehemes játék lesz a templomban! Este 11-től karácsony éji zenés orgonás-énekes áhítat a Szent Cecília kórussal. Templomunkat ½ 11-kor nyitjuk. A zenei áhítat után 24 órakor kezdődik az éjféli szentmise. Dec. 25-én és 26-án, Karácsony Ünnepén és másnapján (Szent Család vasárnapján) vasárnapi miserendet tartunk

5. A karácsonyi szentgyónás végzésére több gyóntatási időpontot kínálunk: Ma vasárnap a délelőtti misék után 11-től ½ 1-ig; kedd, szerda és csütörtök reggel, a roráte misék után, amíg vannak gyónók; szerdán és csütörtökön este 6-8 óra között. Vagy személyes bejelentkezéssel a plébánián.

6. Amint már látni lehet, megújul templomunk teljes világításrendszere. Új lámpatestek kerültek fel. A teljes kiépítés és a beállítások még folyamatban vannak.

7. Kérjük, rendezzétek az ez évi önkéntes egyházi hozzájárulását (egyházi adót). Befizetni a sekrestyében lehet vagy átutalni. Sárga csekkek a kórus alatti asztalon!

8. Kérjük Közösségi Házunk Alapítványának támogatását, amelyből Közösségi Házunk gázfűtését fizetjük.

9. A katolikus újságokat már lehet előfizetni a 2023-as évre: Új Ember, Keresztény Élet, Adorémus, Képmás és Szív újság.

Hirdetések – 2022.12.18.