Hirdetések 2022. december 11-én

1. A Mikulás a ma vasárnap esti mise végén érkezik a templomunkba. A gyermekeket elsősorban erre a misére hívjuk!

2. Advent hétköznapjain keddtől péntekig hajnali 6-kor gyertyafényes Roráte misét tartunk. Hétfőn Cinkotán Roráte reggel 6-kor.

3. Szerdán az esti mise után a közösségi házban vetített képes, gitáros adventi előkészületre vár mindenkit szeretettel a Belső Út és az Istenkeresők csoport.

4. Pénteken lesz Kodály Zoltán születésének 140. évfordulója. Ezért az esti misén a Kodály-mise hangzik fel az énekkar előadásában.

5. Havonta tartja összejöveteleit a Házas Közösség. A most következő alkalom pénteken este 8-10 között lesz a Közösségi Ház 1. emeletén. Szeretettel hívjuk azokat is, akik újonnan csatlakoznának.

6. Dec. 17-én, jövő szombaton este 7-től adventi énekes imaórát tartunk rózsafüzérrel és Márton atya elmélkedéseivel az „Ó antifónák”-ról. Adv. 4. vasárnap a Szent Cecília kórus a ½ 9-es misén énekel.

7. A templomi fenyők felállítása szombaton reggel ½ 8-tól lesz Pácz Tamás vezetésével. Várjuk a segítőket! 9 órától a templom karácsony előtti nagytakarítása kezdődik (kb. délig), amire szintén kérünk segítőket a hívek közül.

8. Jövő vasárnap az esti mise előtt Bábjáték lesz a gyerekeknek a templomban 17 órakor.

9. Pénzbeli adományokat a rászoruló családoknak a sekrestyében lehet leadni dec. 16-ig.

10. Aki még nem rendezte ez évben az önkéntes egyházi hozzájárulását (egyházi adót), attól kérjük, hogy adományával segítse egyházközségünket. Befizetni a sekrestyében lehet vagy átutalni, de csekket is lehet vinni a kórus alatti asztalról.

11. Kérjük Közösségi Házunk Alapítványának támogatását, amelyből Közösségi Házunk gázfűtését fizetjük. Az eddigi támogatás az 1%-os felajánlásból 942.858 Ft, a befizetésekből 456.900 Ft, amelyet hálásan köszönünk.

12. A katolikus újságokat már lehet előfizetni a 2023-as évre. Az Új Ember, Keresztény Élet, Adorémus, Képmás és Szív újság megrendelését vagy lemondását kérjük. Az előfizetés legalább 1 negyedévre kérhető.

13. A sekrestyében kapható Katolikus Kalendárium és a Képmás folyóirat családi naptárja.

14. Gyóntatás szerdán este 6-tól a mise alatt (Vilmos atya). Pénteken a mise után ½ 8-ig, és vasárnap a ½ 9-es mise alatt.

Hirdetések – 2022.12.11.