Hirdetések 2023. január 15-én

1. Ma vasárnap este 19 órától szeretettel vár minden érdeklődőt a Szt. Cecília kórus egy karácsony-vízkereszti ünnepkört záró koncertre, közös éneklésre.

2. Ma kezdődik az Ökumenikus imahét a keresztények egységéért. Az imahét mottója: „Tanuljatok meg jót cselekedni, törekedjetek az igazságra” (Iz 1,17). Kerületünkben, a Mátyásföld-Cinkota-Árpádföld területen hétfőtől szombatig lesznek ökumenikus istentiszteletek este 6 órakor. Ennek rendje a faliújságon és itt látható. Hétfőn a Cinkotai Evangélikus templomban lesz az első. A Mátyásföldi Katolikus templomban pénteken este lesz istentisztelet a szentmise helyett (igeh.: Nyikos András református lelkész). Az alkalmak végén idén nem tartunk agapét. Mindenkit szeretettel várunk! A kerületi záró istentisztelet jövő vasárnap du. 4 órakor lesz a sashalmi katolikus templomban. Az imafüzet letölthető: https://www.meot.hu/dokumentumok/2022keresztyen/ImahetiFuzet2023.pdf

3. Hétfőn Nyugdíjas Klub fél 10-től fél 12-ig a Közösségi Házban.

4. Hétfőn az esti mise után folytatódik a Szentségimádás Iskolája.

5. Kedden este az online katekézis elmarad az ökumenikus istentisztelet miatt.

6. Jövő vasárnap Isten Igéjének vasárnapja lesz.

7. A „Szent József és a Karácsony” témában kiírt rajzpályázatra határidőn túl is érkeztek rajzok, összesen 28 pályamű. Ezek is megtekinthetők a templomban a baloldali oldalfalon. Köszönjük az alkotóknak a lelkes készületet!

8. Aki szeretne kérni lakásszentelést otthonában, jelezze Márton vagy Ottó atyának.

9. A következő katolikus újságokat elő lehet fizetni a 2023-as évre: Új Ember, Keresztény Élet, Adoremus, Képmás és a Szív újság. A megrendeléseket legalább 1 negyedévre kérjük.

10. A héten szerdán és pénteken este nem lesz gyóntatás, csak vasárnap a 1/2 9-es mise alatt!

Hirdetések – 2023.01.15.