Hirdetések 2023. október 22-én

  1. A mai vasárnapon 10 órakor Dr. Erdő Péter bíboros úr 35 testvérünket bérmálja meg. Istennek legyen hála! Jöjj, Szentlélek!
  2. A mai nap Missziós vasárnap. A szentmiséken a missziók javára gyűjtünk!
  3. Október 23-án hétfőn este 6-kor tartjuk az ünnepi szentmisét. Ezen nap de. 10 órakor cserkészcsapatunk tagjai tartanak 56-os megemlékezést az Országzászlónál. Mindenkit szeretettel hívnak! A délelőtti Nyugdíjas Klub az ünnep miatt elmarad.
  4. Jövő vasárnap az esti mise keretében tartjuk az idei ministránsavatást. Du. 4-től gyűlés és próba a templomban.
  5. A plébániai felnőtt lelkigyakorlatra még lehet jelentkezni! Mátraverebély-Szentkúton lesz nov. 10-12. hétvégéjén. Témája: Az erények útján. Részvételi díj: 25.000 Ft. További részletek a faliújságon. Jelentkezési lap a kórus alatt, sekrestyében leadni!
  6. Buszos zarándokutat szervezünk 10-20 év közötti hittanosainknak július 15-20 között Erdélybe. A zarándoklat során megismerkedünk Erdély nevezetességivel, kirándulunk, sóbányába megyünk, megkóstoljuk a finom erdélyi ételeket, s bepillantást nyerünk az erdélyi családok mindennapjaiba is. Azt kérnénk, hogy akit érdekel, az pár napon belül írja fel nevét a sekrestyében lévő jelentkezési lapra, vagy a hírlevélben szereplő linkre, a pályázati határidő miatt sürgősen. Táboros link:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_8DOA6p1J2tFVhTFK7GNfZo0cdq9Yd1zSkrxxuqltyQ/edit?usp=sharing
  7. Örömmel adjuk hírül, hogy a világi liturgikus munkatársak szolgálatába újabb testvérünk kapcsolódik be. Szeretettel köszöntjük Lénárd Gábort!
  8. Gyóntatás szerdán este az esti mise alatt, pénteken az esti mise után.
Hirdetések – 2023.10.22.