Hirdetések 2023. október 15-én

  1. Ma vasárnap 10 órakor lesz 47 hittanosunk elsőáldozó. A nagy létszám miatt kérem, hogy a 10 órai misére csak azok jöjjenek, akiket az elsőáldozók családjai meghívnak. Azok, akik egyébként erre a misére szoktak jönni, ez alkalommal másik misére jöjjenek.
  2. Ma vasárnap este 7-től Dr. Bednarik Anasztázia orgonaművész ad koncertet templomunkban Bach műveiből.
  3. Kedden este a Felnőtt katekézis kivételesen elmarad!
  4. Indult egy keresztény Női Kör a plébánián. Kéthetenként szerdán este 7-től ½ 9-ig a Közösségi Házban Kalácska Adrienn és Szilágyi-Frőlich Dóra vezetésében. A 2. összejövetel most szerdán lesz.
  5. Csütörtök reggel ½ 9-től a templomban lenne egy kisebb mértékű takarítás, pókhálózás. Örömmel vennénk 2-3 önkéntes segítőt. Aki tudna jönni, jelezze Márton atyának.
  6. Jövő vasárnap 10 órakor lesz 35 testvérünk bérmálkozása. Dr. Erdő Péter bíboros úr jön bérmálni. Az összes ministránst erre a misére hívjuk, hogy egyházmegyénk főpásztorának miséjén ministráljanak. Ezért előző nap, szombat de ½ 10-től egy ministránspróba is lesz.
  7. Október hónapban Rózsafüzért imádkozunk a hétköznapi reggeli misék után és az esti misék előtt ½ 6-tól.
  8. A plébániai felnőtt lelkigyakorlatra még lehet jelentkezni! Mátraverebély-Szentkúton lesz nov. 10-12. hétvégéjén. Témája: Az erények útján. Részvételi díj: 25.000 Ft. További részletek a faliújságon. Jelentkezési lap a kórus alatt, sekrestyében leadni!
  9. Gyóntatás szerdán este az esti mise alatt, pénteken az esti mise után.
Hirdetések – 2023.10.15.