Hirdetések 2023. november 12-én

  1. Kedden este 7-től online Felnőtt katekézis lesz.
  2. Péntektől vasárnapig felső tagozatos hétvégére hívjuk hittanosainkat Esztergomba! Jelentkezni Márton atyánál vagy Éva néninél
  3. Jövő vasárnap éppen egybeesik Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepével. Ezen a vasárnapon hagyományosan Erzsébet-kenyereket áldunk meg a misék végén, és osztjuk híveinknek.
  4. Jövő vasárnap este a mise után Vas Erna fuvolaművész és Hadnagy Andrea zongoraművész közös koncertje lesz templomunkban Bach, Gounod és Chopin műveiből. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
  5. Két hét múlva, Krisztus Király vasárnapján (nov. 26.) este 7-kor Dóbis Áron orgonaművész és Samodai Bence János trombitaművész koncertje lesz templomunkban. Ezen a napon a 10-es misén a Szt. Cecília kórus énekel.
  6. Továbbra is figyeljünk oda a szentmiséken a megváltozott liturgikus testtartások előírásaira. Ezzel kapcsolatban jogos észrevétel érkezett, hogy a liturgia lelkülete szerint a hívek a a záróáldás után maradjanak a helyükön azután is, hogy a pap és a ministránsok visszatértek a sekrestyébe, egészen a záróének befejezéséig.
  7. Gyóntatás szerdán este az esti mise alatt, pénteken az esti mise után.
Hirdetések – 2023.11.12.