Hirdetések 2023. december 17-én

  1. Ma Advent III. vasárnapja van (Gaudete/Örvendezés vasárnapja) A 10-es misén a Szent Cecília kórus énekel.
  2. Advent utolsó hetében is tartunk keddtől péntekig hajnali 6 órakor Roráte misét. Hétfőn Cinkotán van Roráte 6-kor.Az utolsó, pénteki rorátéra különösen hívjuk a hittanosainkat és családjaikat. Számukra a mise után a Közösségi Házban nutellás kenyérrel és kakaóval készülünk. Bögrét hozzatok magatokkal! Minél többen jöjjetek el!
  3. A karácsonyi szentgyónás elvégzésére külön gyóntatási alkalmak lesznek: Ma vasárnap a 10-es mise után 11-12 óra között, valamint az esti mise után 7-től, amíg gyónók vannak. Jövő héten a reggeli roráte misék után közvetlenül, szerdán du. 5 órától már kezdődik, mise alatt is lesz, majd utána 8 óráig. Csütörtökön este 6-8 óra között, pénteken és szombaton az esti mise után 8-ig.
  4. Ma délután 4-től Ministránsgyűlés a templomban.
  5. Hétfőn délelőtt lesz az idei évben az utolsó Nyugdíjas Klub.
  6. Egy hét múlva, Advent IV. vasárnapján csak a délelőtti miséket tartjuk meg, az esti mise elmarad! Mivel ez a nap már dec. 24-e, Szenteste is, délután 3 órakor tartjuk a pásztorjátékot a templomban. Kicsiket-nagyokat szeretettel hívjuk! A Karácsonyi ünnepek rendje olvasható a faliújságon: Szentestén este 11-től karácsony éji zenés orgonás-énekes áhítat a Szent Cecília kórussal. Templomunkat ½ 11-kor nyitjuk. A zenei áhítat után 24 órakor kezdődik az éjféli szentmise. Dec. 25-én és 26-án, Karácsony Ünnepén és másnapján vasárnapi miserendet tartunk.
  7. Aki még nem rendezte ez évben az önkéntes egyházi hozzájárulását (egyházi adót), attól kérjük, hogy adományával segítse egyházközségünket. Befizetni lehet a sekrestyében vagy átutalni, de csekket is lehet vinni a kórus alatti asztalról.
  8. Kérjük Közösségi Házunk Alapítványának támogatását is, amelyből Közösségi Házunk gázfűtését fizetjük.
  9. A rászoruló családok számára a pénzbeli adományokat december 18-ig lehet leadni a sekrestyében.
  10. Katolikus Kalendárium és falinaptár a sekrestyében kapható.
Hirdetések – 2023.12.17.