Hirdetések 2023. december 10-én

 1. Advent hétköznapjain keddtől péntekig hajnali 6 órakor gyertyafényes Roráté misét tartunk. Kedden gregorián, szerda-csütörtökön népénekkel, pénteken gitáros ének kísérettel. A roráték 6.40-kor érnek véget, de mindenki addig maradjon, amíg indulnia kell iskolába, munkahelyre. A ministránsokat külön is hívjuk a rorátékon való ministrálásra. A keddi és csütörtöki reggeli fél 8-as mise elmarad. Az esti misék meg lesznek tartva. Hétfői napokon Cinkotán van Roráté reggel 6-kor.
 2. Kedden este online Felnőtt katekézis.
 3. A héten 2. csütörtök. Este 7-8 óra között gitáros dicsőítő szentségimádás.
 4. Jövő szombaton lesz a fenyőállítás a templomban Pácz Tamás vezetésével. Várjuk a segítőket reggel ½ 8-ra. Jelezze, aki tud jönni. Utána templomtakarítás is lesz, erre is kérünk segítőket.
 5. Jövő vasárnap a 10 órai misén a Szent Cecília kórus énekel.
 6. Jövő vasárnap külön gyóntatási alkalmak lesznek a karácsonyi szentgyónás elvégzésére: 11-12 óra között és az esti mise után 7-től, amig gyónók vannak.
 7. Aki még nem rendezte ez évben az önkéntes egyházi hozzájárulását (egyházi adót), attól kérjük, hogy adományával segítse egyházközségünket. Befizetni lehet a sekrestyében vagy átutalni, de csekket is lehet vinni a kórus alatti asztalról.
 8. Idén is gyűjtünk pénzbeli adományokat, amit a rászoruló családok között osztunk szét Karácsony előtt. Ezeket az adományokat a sekrestyében lehet leadni vagy Márton atyának december 18-ig.
 9. Ismét meghirdetünk általános iskolás korosztálynak gyermekrajz-pályázatot annak emlékére, hogy Assisi Szent Ferenc 800 éve (1223-ban) állította fel Greccio-ban az első Betlehemet. Téma tehát: Betlehem vagy Szent Család A4-es méretben bármilyen technikával. Dec. 30-ig lehet leadni, hogy Szent Család vasárnapján kiállíthassuk!
 10. Megérkezett a Katolikus Kalendárium és Falinaptár. A sekrestyében megvásárolható.
 11. Gyóntatás szerdán este a mise alatt, pénteken az esti mise után.
Hirdetések – 2023.12.10.