Hirdetések 2024. január 7-én

  1. Ma Urunk megkeresztelkedésének vasárnapja van (Évközi 1. vas.). A Vízkereszttel lezárult karácsonyi ünnepkör után megkezdődött az évközi idő.
  2. Kedden online felnőtt katekézis lesz este 7-kor.
  3. Csütörtökön este 7-kor gitáros dicsőítő szentségimádás lesz.
  4. Január 15., hétfői kezdettel változások lesznek a Mátyásföldi és Cinkotai miserendben. Mátyásföldön megszűnik a hétfő esti mise, és helyette reggel ½ 8-kor tartunk misét. Cinkotán a miserend a következő lesz: Hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton este 6-kor lesz mise. Megszűnik a hétfő reggeli mise. Cinkotán a vasárnapi mise időpontja 11 órára kerül (déli 12 óra helyett). A plébániai iroda ügyfélfogadási rendje annyiban változik, hogy Ottó atya a Cinkotai Plébánián tart irodai ügyeletet hétfő de. 10-12 órakor és pénteken du. ½ 4-½ 6 között. A cinkotai plébániát érintő ügyintézés ezentúl ott történik.
  5. Vízkeresztkor kezdődnek a lakásszentelések. Aki szeretne kérni otthonában lakásszentelést, jelezze Márton vagy Ottó atyának.
  6. A karácsonyi gyermek-rajzpályázatra érkezett művek megtekinthetőek a templom falán. Aki adott le rajzot, az a sekrestyében jelentkezhet jutalomért.
  7. Gyóntatás szerdán az esti mise alatt, pénteken az esti mise után.
  8. A mátyásföldi Cserkészcsapat nagyszabású bált rendez január 27-én 35 éves jubileuma alkalmából. Erre hívják a mátyásföldi egyházközség tagjait is. Jegyek vásárolhatók a vasárnap esti 6-os misék után vagy péntekenként a közösségi házban 17.30-20.00 között, Balla Kevénél vagy Sinka Cecíliánál. További részletek a faliújságon és a Facebook eseményben.
Hirdetések – 2024.01.07.