Hirdetések 2024. január 14-én

  1. Január 15., hétfői kezdettel változások lesznek a Mátyásföldi és Cinkotai miserendben. Mátyásföldön megszűnik a hétfő esti mise (tehát már holnap se lesz!), és helyette reggel ½ 8-kor tartunk misét. Cinkotán a miserend a következő lesz: Hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton este 6-kor lesz mise. Megszűnik a hétfő reggeli mise. Cinkotán a vasárnapi mise időpontja 11 órára kerül (déli 12 óra helyett). A plébániai iroda ügyfélfogadási rendje annyiban változik, hogy Ottó atya a Cinkotai Plébánián tart irodai ügyeletet hétfő de. 10-12 órakor és pénteken du. ½ 4-½ 6 között. A cinkotai plébániát érintő ügyintézés ezentúl ott történik.
  2. Holnap hétfőn Nyugdíjas Klub lesz de. ½ 10-től a Közösségi Házban. Várjuk az újonnan csatlakozókat!
  3. Jövő vasárnap kezdődik az Ökumenikus imahét a keresztények egységéért. Kerületünkben, a Mátyásföld-Cinkota-Árpádföld területen hétfőtől szombatig lesznek ökumenikus istentiszteletek este 6 órakor. Ennek rendje a faliújságon látható.
  4. Megkezdődtek a lakásszentelések. Aki szeretne kérni otthonában lakásszentelést, jelezze Márton vagy Ottó atyának.
  5. A mátyásföldi Cserkészcsapat nagyszabású bált rendez január 27-én 35 éves jubileuma alkalmából. Erre hívják a mátyásföldi egyházközség tagjait is. Jegyek vásárolhatók a vasárnap esti 6-os misék után vagy péntekenként a közösségi házban 17.30-20.00 között, Balla Kevénél vagy Sinka Cecíliánál. További részletek a faliújságon és a Facebook eseményben.
  6. Gyóntatás szerdán az esti mise alatt, pénteken az esti mise után.
Hirdetések – 2024.01.14.