Hirdetések 2019. szeptember 15-én

  1. A mai napon, vasárnap VÁSÁR 8-tól 11.30-ig a Közösségi Házban: méz, szörp, pirospaprika, varrott textíliák, marcipán és egyéb édességek.
  2. Jövő vasárnap, szept. 22-én tartjuk az PLÉBÁNIAI NAP-ot (11-17 óráig), amire közösségünk minden tagját várjuk, közös bográcsos ebéddel és színes programokkal felnőtteknek (tanúságtételek, közös dicsőítő éneklés) és gyermekeknek (bábszínház, kézműves foglalkozások, szabadulószoba). A 10 órai misét napunk vendége, Dr. Török Csaba atya, teológiai tanár tartja, aki ½ 12-től a felnőtteknek tart gondolatébresztőt és fórumot a mai egyházközségek kihívásairól. Gyümölcsöt, süteményeket köszönettel elfogadunk!
  3. Ugyancsak jövő vasárnap fél 4-től Kórustalálkozó lesz a Rákosszentmihályi Katolikus templomban az Ars Sacra hét keretében, amin Szent Cecília kórusunk és a Szent József Schola is fellép.
  4. A plébániai hittanok és a felnőtt csoportok rendje és első alkalmai a faliújságon és a plébánia honlapján olvasható. A bővebb plébániai program honlapunk Google Naptár menüpontjában látható.
  5. A héten a gyóntatás rendje: szerdán este 6-7 óra; pénteken az esti mise után ½ 8-ig.
  6. 6. Alpha kurzus indul szeptember 23-án hétfőn a Plébánián. 12 egymást követő hétfőn, este 7 – ½ 10 óra között keresztény hitünk alaptémáit vesszük végig előadással és kiscsoportos beszélgetéssel, vacsorával indítva. Elsősorban azoknak szól, akik kevésbé kaptak vallásos nevelést vagy egyáltalán nem, akár nem is vallásgyakorlók, de nyitottság van bennük. De olyanok is jelentkezhetnek, akik templomba járók ugyan, de hiányosak a hitbéli ismereteik. Jelentkezni Márton atyánál lehet. Az információs lapot csatolva találjátok e levélben.
  7. A tanév kezdetével várjuk újabb fiúk bekapcsolódását a ministráns szolgálatba 1. osztályos kortól. Október 20-án ministráns-avatás is lesz.
  8. Elindult az idei tanévre a toborzás a cserkészcsapatunkba. Elsősorban 1. osztályos, valamint alsós gyerekek jelentkezését várjuk! További infók és jelentkezés: facebook/kalazanti/ vagy személyesen Kovács Adorjánnál (kovacsadorjan@gmail.com).
  1. Újra indul a héten a Baba-Mama Klub. Minden szerdán ½ 10 és ½ 12 között a Közösségi Házban.
Hirdetések – 2019.09.15