Hirdetések 2022. március 13-án

 1. Ma nagyböjt 2. vasárnapja van.
 2. Hétfőn a pihenőnap miatt a Nyugdíjas Klub elmarad.
 3. Kedden, Nemzeti ünnepünkön reggel ½ 8-kor lesz szentmise. De. 10-kor a Paulheim József téri emlékműnél ünnepi megemlékezés az önkormányzat szervezésében és cserkészcsapatunk részvételével.
 4. Csütörtökön este 7-től online felnőtt katekézis.
 5. Pénteken a keresztút du. 5 órakor kezdődik kivételesen. A gitáros keresztutat az ifjúság vezeti.
 6. Szombaton (márc. 19.) Szent József főünnepe van. Az ünnepi misét este 6-kor tartjuk, tehát ez nem a nagyböjti vasárnap előesti mise lesz.
 7. Ezen a szombaton plébániánk családjaival szabadtéri gitáros keresztutat tartunk a Naplás tónál. Kezdés ½ 4-kor, előtte gyülekező. Mindenkit szeretettel hívunk!
 8. Jövő vasárnap, a 10 órai és az esti mise végén egy katolikus családmozgalom, az Équipe Notre-Dame tagjai mutatják be a mozgalmat, ami plébániákon kisebb családcsoportok életre hívását segíti. Jó lenne, ha nálunk is alakulnának ilyenek. Akit házaspárként érdekel, ezekre a misékre jöjjön.
 9. Gyóntatás a héten: Szerdán az esti mise alatt és pénteken az esti mise után ½ 8-ig.
 10. Két hét múlva, márc. 27-én vasárnap a délelőtti misék végén a betegek szentségét szolgáltatjuk ki beteg vagy idős testvéreinknek. Ugyanezen a vasárnap délelőtt méz, szörp, lekvár, fűszerpaprika, sajt és varrott holmik vására is lesz a közösségi házban.
 11. Közösségi Házunknak március 1-től új gondnoka lett Szládek Péter személyében, aki már be is költözött a gondnoki lakásba.
Hirdetés – 2022.03.13.