Hirdetések 2021. június 27-én

 1. A mai vasárnapon az esti 6-os misét közvetítjük a YouTube-on.
 2. A Püspöki Konferencia módosította a járványügyi rendelkezéseket: Július 4-től már zárt térben, tehát a templomokban sem kötelező a maszk viselése.
 3. Szerdán kezdődik (06.30.-07.04.) a Mátyásföldi Plébánia VII. Családos Tábora Piliscsabán.
 4. Idén is kérjük, hogy aki a nagycsaládosok vagy rászoruló gyermekek tábori költségeihez hozzá tud járulni anyagilag, adományukat a kórus alatti nagy fa perselybe helyezzék. Ma a misék végén is gyűjtünk. Nagyobb összeget Márton atyának is lehet adni. Nagyon köszönjük a gyermekek és családok nevében!
 5. Gyóntatás a héten a tábor miatt elmarad.
 6. A héten elsőpéntek lesz.
 7. Jövő vasárnap Péter-fillér-gyűjtés a szentmiséken.
 8. Jövő vasárnap a 10 órai szentmisét Mohos Gábor segédpüspök atya celebrálja.
 9. A NEK ünnepi szentmiséire és programjaira kérjük, hogy mind többen jelentkezzetek! A plébánia szervezésében a szept. 5-i nyitómisére, a szept. 12-i pápai zárómisére, valamint a szept. 11-i szombati misére megyünk. Ezekre is mindenkit egyéni regisztrációra kérünk a NEK honlapján, és aki velünk szeretne együtt lenni, az ezen eseményekre külön-külön adja meg a plébániánk csoportazonosítóját:IEC-9H8M
 10. Aki számára az online regisztráció nehézkes, az a fenti három misére jelentkezhet a kórus alatt található űrlap kitöltésével és a sekrestyében való leadásával.
 11. A harmadik negyedévre kérjük a katolikus hetilapok (Új Ember, Keresztény Élet, Adoremus, Képmás) befizetését vagy lemondását.
Hirdetések – 2021.06.27.