Hirdetések 2021. július 4-én

 1. A mai vasárnapon az esti 6-os misét közvetítjük a YouTube-on.
 2. A Püspöki Konferencia módosította a járványügyi rendelkezéseket: Július 4-től már zárt térben, tehát a templomokban sem kötelező a maszk viselése. Nem kötelezőek az eddigi liturgikus korlátozások sem, tehát lehetséges a nyelvre áldozás, a szenteltvíztartók használata és a kézfogás stb. A fertőtlenítőszer használata azonban továbbra is fontosnak tűnik a templom bejáratánál és áldoztatáskor.
 3. Mai vasárnap Péter-fillér-gyűjtés a szentmiséken.
 4. Mai vasárnap a 10 órai szentmisét Mohos Gábor segédpüspök atya celebrálja.
 5. Ma ért véget 116 fővel a plébániai családos tábor. Hétfőn kezdődik (07.05.–07.09.) az újabb plébániai napközis tábor.
 6. A héten pénteken indul a cserkésztábor (07.09.–07.18.) a Börzsönyben.
 7. Gyóntatás a héten szerdán az esti mise alatt és pénteken az esti mise után ½ 8-ig.
 8. A NEK ünnepi szentmiséire és programjaira kérjük, hogy mind többen jelentkezzetek! Mindenkit egyéni regisztrációra kérünk a NEK honlapján, és aki velünk szeretne együtt lenni, az ezen eseményekre külön-külön adja meg a plébániánk csoportazonosítóját: IEC-9H8M
 9. Nagyon ajánljuk a NEK idején az EXPO területén az egész napi programokat hétfő-péntek között. Érdemes akár egy napot kiválasztani és arra bejelentkezni. Ezek fizetősek.
 10. Aki számára az online regisztráció nehézkes, az a fenti három misére jelentkezhet a kórus alatt található űrlap kitöltésével és a sekrestyében való leadásával.
 11. A harmadik negyedévre kérjük a katolikus hetilapok (Új Ember, Keresztény Élet, Adoremus, Képmás) befizetését vagy lemondását.
Hirdetések – 2021.07.04.