Hirdetések 2021. szeptember 12-én

  1. Bíboros úrnak az egész Főegyházmegye területére kiadott rendelkezése szerint szept. 12-én, vasárnap a délelőtti misék elmaradnak, és csak az esti 6-órai misét tartjuk meg. Akik egészségi állapotuk vagy állapotbeli kötelességük teljesítése miatt ezen a napon nem tudnak részt venni szentmisén, felmentést nyernek a misén való részvétel kötelezettsége alól.
  2. Akik az Eucharisztikus Kongresszus pápai zárómiséjére a plébániai csoport keretében vettek jegyet, azokkal vasárnap 8.30-kor indulunk együtt a Hősök terére. Előtte gyülekező az Őrs vezér téren a HÉV végállomásánál, a „gombánál”.
  3. A plébániai hittanok és csoportok rendjét és beosztását a faliújságra kitettük és a plébániai honlapon is látható. A hittancsoportok első alkalmai a NEK-et követő héten, szept. 13-tól kezdődnek. A hétfői 7-9. osztályos csoport egy héttel később, szeptember 20-án indul.
  4. A héten a következő csoportok indulnak már: Hétfőn (szept. 13-án) megtartjuk az első Nyugdíjas Klubot a közösségi házban de. ½ 10 – ½ 12 között. Várjuk a régebbi tagokat és az újonnan becsatlakozókat! Hétfő este 6-kor az októberi Bérmálkozók; Kedden este ¾ 7-től az Istenkeresők csoport; Szerdán este ¾ 7-től a Belső Út szentignáci imacsoport; Csütörtökön este 7-től a Felnőtt katekézis első alkalma a közösségi házban.
  5. Indulni fog egy Katekumen csoport, ahová azokat a felnőtteket, érett fiatalokat hívom, akik a keresztelkedésükre, elsőáldozásukra szeretnének készülni. Ez kéthetente kedd este 7-től lesz (szept. 21.). Aki bekapcsolódna, jelezze!
  6. Jövő vasárnap (szept. 19.) este 6-kor tartjuk mise keretében az őszi elsőáldozók kiválasztási rítusát.
  7. Gyóntatás a héten: szerdán az esti mise után; pénteken mise után ½ 9-ig.
Hirdetések – 2021.09.12.