Hirdetések 2022. szeptember 25-én

1.      Ma vasárnap, szept. 25-én tartjuk az PLÉBÁNIAI NAP-ot a 10 órai misét követően (11-17 óráig), amire közösségünk minden tagját várjuk, közös bográcsos ebéddel (13 órakor) és színes programokkal ½ 5-ig. A 10 órai misét Dr. Martos Levente Balázs atya tartja, a Központi Szeminárium rektora, aki a misét követően előadást is tart a közösségi házban „Egyház+Család=Családegyház?” címmel a felnőtteknek. A gyerekeknek bábszínház lesz. Süteményt vagy gyümölcsöt az ebédhez köszönettel elfogadunk! Részletesebb program a csatolt plakáton!

2.      Hétfőn ½ 10-től ½ 12-ig Nyugdíjas Klub a Közösségi Házban.

3.      Szombaton lesz a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó.

4.      A fennállásának 75. évfordulóját ünneplő Szt. Cecília liturgikus vegyeskar szeretettel hív új tagokat soraiba. Próbák: szerdánként 19 órától a kápolnában. Érdeklődni Mihály Etelka karnagynál: 20/935-8843

5.      A bérmálkozási ificsoportba (9-11.oszt.) várjuk még a csatlakozókat! Csütörtök este 6 óra.

6.      Gyóntatás szerdán este 6-tól a mise alatt. Pénteken a mise után ½ 8-ig.

7.      Ismét Alpha kurzust indítunk a Plébánián. Elsősorban olyanoknak szól, aki nem gyakorolja a vallását, keresi a helyét vagy új tagja a közösségünknek, és érdekli őt keresztény hitünk bemutatása. Október 3-án hétfőn kezdődik, és 12 egymást követő hétfő lesz 19-21 óra között. Egy könnyű vacsorával kezdődik, majd előadással és beszélgetéssel folytatódik. Szeretettel várjuk az érdeklődőket! Szórólap a karzat alatt!

8.      Szentségimádás Iskoláját indítunk templomunkban kétheti rendszerességgel hétfő esténként 18:30-kor. A kurzus 12 alkalma egymásra épül, de bármikor be lehet kapcsolódni. Az első alkalmat 2022. október 10-én tartjuk. Fábry Kornél 30-40 perces tanításai után, melyeket videóról nézünk meg, rövid szentségimádás keretében gyakorolhatjuk az elhangzottakat. További részletek a plakáton !

9.      2022. október 1. és november 28. között népszámlálás zajlik Magyarországon, melynek során felmérik a vallási hovatartozást is. Mivel ezek az adatok hozzájárulnak Egyházunknak a társadalomban betöltött súlyának és szerepének megítéléséhez, fontos, hogy mindannyian megvalljuk katolikus hitünket.

Hirdetések – 2022.09.25.