Hirdetések 2022. december 4-én

1. Ma vasárnap a felnőtt Katekumenek befogadásának rítusa lesz az esti misén.

2. Advent hétköznapjain keddtől péntekig hajnali 6 órakor gyertyafényes Roráté misét tartunk templomunkban. Kedden és csütörtökön gregorián énekkel, szerdán népénekekkel, pénteken gitáros ének kísérettel. A roráték 6:40-kor érnek véget, de mindenki addig maradjon, amíg indulnia kell iskolába, munkahelyre. A ministránsokat külön is bátorítjuk a rorátékon való ministrálásra. A keddi és csütörtöki reggeli fél 8-as mise elmarad. Az esti misék meg lesznek tartva. Hétfői napokon Cinkotán lesz Roráté reggel 6-kor.

3. Hétfőn ½ 10-től ½ 12-ig Nyugdíjas Klub a Közösségi Házban.

4. Ugyancsak hétfőn az esti mise után a Szentségimádás Iskolája folytatódik a templomban.

5. Kedden este 7 órakor online Felnőtt katekézis.

6. Csütörtökön a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának főünnepe. A főünnep miatt a hajnali roráte mellett este 18:00-kor is tartunk szentmisét, amely után gitáros dicsőítő szentségimádás lesz 8-ig.

7. Szombaton (dec. 10-én) az esti mise után 7 órától ismét koncert lesz templomunkban: A La Caffettiera Stioppéta kórus ad hangversenyt, amelynek több tagja is kötődik Mátyásföldhöz. Plakát itt!

8. A Szent Cecília kórus adventi szolgálatai: dec. 17-én szombaton 19:00-től adventi egyházzenei áhítat népénekkel, kórus- és orgonaművekkel; Adv. 4. vasárnap ½ 9-es mise.

9. Várjuk azok jelentkezését, akik a Rózsafüzér Társulat új tagjaiként, közös szándékra is szívesen imádkoznak naponta egy tized rózsafüzért otthonukban. Korhatár nincs. Jelentkezni lehet Kübler Istvánné Babunál: 20/211-3673 vagy kubibabus@gmail.com

10. Idén is gyűjtünk pénzbeli adományokat, amit a rászoruló családok között osztunk szét Karácsony előtt. Ezeket az adományokat a sekrestyében lehet leadni vagy Márton atyának december 16-ig.

11. Megérkezett a Katolikus Kalendárium és a Falinaptár. A sekrestyében megvásárolható.

12. Gyóntatás szerdán este 6-tól a mise alatt (Vilmos atya). Pénteken a mise után ½ 8-ig, és vasárnap a ½ 9-es mise alatt.

Hirdetések – 2022.12.04.