Hirdetések 2023. február 26-án

1. Hamvazószerdával megkezdődött a Húsvétra felkészítő nagyböjti idő. A mai vasárnapi szentmisék végén is lehet hamvazásban részesülni. A mai napon a katolikus iskolák számára lesz gyűjtés.

2. Nagyböjt péntekjein keresztutat járunk, ami 17.25-kor kezdődik. Pénteken már 5 órától gyóntatás kezdődik (a keresztút alatt is), majd a mise után ½ 8-ig. Nagyböjt péntekjein hústilalom van (14-60 év között).

3. Most hétfőn indul az Alpha kurzus a plébánián. Még lehet jelentkezni! Az Alpha főként azoknak szól, akik kevéssé vallásgyakorló környezetben nőttek fel vagy attól kisebb korukban eltávolodtak, de nyitottság van bennük megismerni a kereszténységet, az élő Egyházat. Lehetőség azoknak is, akik házastársuk mellett ismerkednek a hittel vagy akár már együtt járnak templomba! Február 27-én kezdődik, este 7-től 9-ig és 12 egymást követő hétfőn tart! Szórólap vihető a kórus alól.

4.  Hétfő délelőtt Nyugdíjas Klub!

5.  A héten elsőpéntek! Pénteken már du. 5 órától lesz gyóntatás, a keresztút alatt is.

6.  Jövő vasárnap az esti misében lesz a katekumenek kiválasztási rítusa.

7.  Két hét múlva vasárnap, márc. 12-én lesz a betegek kenetének kiszolgáltatása a délelőtti szentmisék végén.

8.  Uzsalyné Pécsi Rita fog előadást tartani plébániánkon két részletben a kamaszkorról, a szülők, nevelők kihívásairól márc. 14-én és 22-én este ½ 7-kor. Plakát a faliújságon a hírlevélhez csatolva.

9.  Virágvasárnapra gondolva kérjük, hogy aki tud, hozzon nyíló barkaágakat a kertjéből.

10. Gyóntatás szerdán este 6-tól a mise alatt (Vilmos atya) valamint pénteken 5 -től és a mise után ½ 8-ig.

11. Csatolva küldöm a ferencesek által összeállított nagyböjti lelki vezérfonalat minden napra.

Hirdetések – 2023.02.26.