Hirdetések 2023. április 9-én

  1. Húsvéthétfőn de. 10-kor és este 6-kor lesznek szentmisék. A Nyugdíjas Klub elmarad.
  2. Kedden este online Felnőtt katekézis.
  3. Csütörtök este 7-től gitáros dicsőítő szentségimádás.
  4. Április 14-16. hétvégéjén alsó tagozatos hittanosokkal megyünk minitáborba Esztergomba.
  5. Egy hét múlva Húsvét 2. vasárnapja az Isteni irgalmasság vasárnapja lesz.
  6. A rászoruló családok számára meghirdetett pénzbeli adománygyűjtésben 1.160.000 Ft gyűlt össze, amit hálásan köszönünk.
  7. Gyóntatás szerdán este az esti mise alatt, pénteken az esti mise után ½ 8-ig.
  8. A Mátyásföldi Plébánia IX. Családos Táborába, ami június 28. és július 2. között lesz Tokajban, várjuk a jelentkezéseket! További részletek a plakáton! Jelentkezni a megadott linken online lehet április 30-ig.
  9. A pápai szentmisére, április 29-én tervezünk plébániai csoporttal együtt menni, amit idén is Lévai Ádám fog össze (30/250-3647). Aki a közös részvételbe szeretne bekapcsolódni, töltsön ki jelentkezési lapot (a kórus alatti asztalon!), és a sekrestyében adja le. A részletekről később, emailben értesítjük a jelentkezőket.
  10. Áldásban, kegyelmekben gazdag húsvéti napokat kívánok az egész közösségnek! Egyben megköszönöm a nagyheti szertartások széppé tételéért hozott áldozatokat, az énekes és zenei szolgálatokat. Köszönöm a ministránsoknak az összeszedett szép szolgálatot, a templom takarítását, és minden szolgálatot, amellyel az ünnep fényét segítettek emelni.
Hirdetések – 2023.04.09.