Hirdetések 2023. április 23-án

  1. Ma az esti misében lesz az elsőáldozóink bemutatási rítusa.
  2. Hétfőn délelőtt Nyugdíjas Klub!
  3. A főpásztor rendelkezése folytán Ferenc pápa látogatása miatt jövő vasárnap délelőtt nem tartunk szentmiséket! Csak a szombat előesti és a vasárnap esti misék lesznek megtartva. Minél többen vegyünk részt Ferenc pápa szentmiséjén a Kossuth téren!
  4. Erre a pápai misére (április 30-án) közös plébániai csoporttal is indulunk. Aki szeretne bekapcsolódni a közös részvételbe, azokkal reggel ½ 7-kor találkozunk az Őrs vezér téren a gombánál. Mivel regisztráció a részvételhez nem szükséges, bárki csatlakozhat. Ajánlott összecsukható kisszéket hozni. Italt csak műanyag palackban szabad hozni. További részletek a faliújságon!
  5. A Mátyásföldi Plébánia IX. Családos Táborába (Tokaj, 2023. június 28.-július 2.) április 30-ig jelentkezzetek a megadott linken! További részletek a plakáton!
  6. Gyóntatás szerdán este az esti mise alatt, pénteken az esti mise után ½ 8-ig.
  7. Május 1-én, hétfőn, Munkás Szt. József ünnepén, ami templomunk búcsúnapja, az esti 6-os ünnepi misén a Szt. Cecília kórus énekel.
  8. Május 7-én, anyák napján, a ½ 9-es misén Máriás kórusművek hangzanak fel.
  9. A családi programok tervezése miatt hirdetjük, hogy a tavaszi Plébániai Napot közös bográcsos ebéddel május 14-én, vasárnap tartjuk a 10 órai misét követően egész délután.
Hirdetések – 2023.04.23.