Hirdetések 2023. április 30-án

 1. A főpásztor rendelkezése folytán Ferenc pápa látogatása miatt ezen a vasárnap délelőtt nem tartunk szentmiséket! Csak a szombat előesti és a vasárnap esti misék lesznek megtartva. Minél többen vegyünk részt Ferenc pápa szentmiséjén a Kossuth téren!
 2. A pápai misére (Kossuth téren ½ 10-kor kezdődik) közös plébániai csoporttal indulunk. 103 fő jelentkezett be, de bárki csatlakozhat még, mivel regisztráció a részvételhez nem szükséges. Reggel ½ 7-kor találkozunk az Őrs vezér téren a gombánál (jegypénztárak). Ajánlott összecsukható kisszéket, esőkabátot hozni. Italt csak műanyag palackban szabad hozni.
 3. Május 1-én, hétfőn, Munkás Szt. József ünnepén van templomunk búcsúnapja, az esti 6-os ünnepi misén a Szt. Cecília kórus énekel. Ezen a napon hagyományosan szentségimádást is tartunk a templomban du. 3 órától ½ 6-ig. A mise előtt lesz az első májusi Mária-litánia.
 4. Május hónapban a reggeli misék után imádkozzuk a loretói litániát, az esti misék előtt pedig 17:40-től.
 5. A héten elsőpéntek lesz!
 6. A most következő május 5-7-i hétvégén péntek délutántól felső tagozatos hittanosokkal (5-8. osztály) megyünk hittanos hétvégére Esztergomba. Várjuk még a további jelentkezéseket!
 7. Május 7-én, anyák napján, a ½ 9-es misén Máriás kórusművek hangzanak fel.
 8. A tavaszi Plébániai Napot két hét múlva, május 14-én vasárnap tartjuk közös bográcsos ebéddel, a 10 órai misét követően egész délután, programokkal felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Hívjuk egyházközségünk minden tagját!
 9. A Mátyásföldi Plébánia IX. Családos Táborába (Tokaj, 2023. június 28.-július 2.) április 30-ig jelentkezzetek a megadott linken! További részletek a plakáton és itt!
 10. Gyóntatás szerdán este az esti mise alatt, pénteken az esti mise után ½ 8-ig.
 11. Május 13-án szombaton az esti misén „Missa de Beata” gregorián mise lesz, utána a Dicsőséges szentolvasót imádkozzuk, a tizedek közt népénekek, kórusművek.
Hirdetések – 2023.04.30.