Hirdetések 2023. május 14-én

  1. A tavaszi Plébániai Napot ma tartjuk, esős idő esetén a Közösségi Házban. A 10-es misét Dr. Csépányi Gábor, az esztergomi Szeminárium spirituálisa mondja. Azt követően a közösségi házban és a plébániakertben folytatódnak a programok felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, gyerekeknek bábszínházzal, a felnőtteknek előadással (Dr. Csépányi Gábor: Létezni emberi dolog? A mai ember általános érzése, hogy nincs időnk magunkra és egymásra. Mintha újra kellene tanulnunk a létezést. Lehetséges ez? S ha igen, hogyan?). A közös bográcsos ebédet 13 óra körül tartjuk. A programok ebéd után is folytatódnak kézműves foglalkozásokkal, dicsőítő énekléssel, filmklubbal. Hívjuk egyházközségünk minden tagját, apraja-nagyját, minden korosztályból! Plakát és részletes program a faliújságon! Süteményeket és gyümölcsöt köszönettel fogadunk és várunk! A programok kb. ½ 5-ig tartanak.
  2. Május hónapban a reggeli misék után imádkozzuk a lorettói litániát, az esti misék előtt pedig 17:40-től.
  3. Szombaton indul a 16. Élő Rózsafüzér Zarándoklat Budapest körül. A bennünket érintő szakasz a Rákoskeresztúri templomtól indul 9 órakor, és Kerepesre érkezik, ahol este 7-kor zárómisével ér véget. Közben több helyszínen is lehet csatlakozni vagy leválni. Az ebédidő a Cinkotai Plébánián lesz. Plakát a faliújságon!
  4. Szombaton lesz a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó is.
  5. Jövő vasárnap az esti misében lesz az őszi bérmálásra készülő fiatalok bemutatása.
  6. Két hét múlva, május 27-én, Pünkösd előtti szombaton délelőtt plébániai lelkinapot tartunk felnőtteknek reggel 9-től ebédig.
  7. Gyóntatás szerdán este az esti mise alatt, pénteken az esti mise után ½ 8-ig.
Hirdetések – 2023.05.14.