Hirdetések 2023. szeptember 3-án

 

  1. A hittanos Veni Sancte évnyitót a mai vasárnapon (szept. 3-án) az esti 6 órai mise keretében tartjuk. Hittanosainkat, gyermekes családokat elsősorban erre a szentmisére hívjuk! A mise keretében lesz hagyományosan a „Tanszereink megáldása”. Az iskolásokat arra kérjük, hogy valamilyen kisméretű, beazonosítható tanszerüket (füzet, tankönyv, tolltartó stb., de nem iskolatáska!) hozzák magukkal, és a mise előtt az oltár elé tegyék le. Ezen a szentmisén mutatjuk be hitoktatóinkat. A misét követően a templomban vetített-képes élménybeszámolót tartunk a győri hittantáborról, amire minden érdeklődőt szeretettel várunk, nemcsak a táborozókat!
  2. A plébániai hittanok és a felnőtt csoportok órarendjét és első alkalmait kitettük a faliújságra,  e levélhez is csatolom és a plébánia honlapján is olvasható. Fiedler Éva néni az első óráit most pénteken már megtartja!
  3. Mindazokat a szülőket, akik szeretnék, hogy 3. osztályos gyermekük a mi plébániánkon készüljön elsőáldozásra, szeptember 8-án, pénteken 5 órakor szeretettel várja Éva néni a Közösségi Ház I. emeleti hittantermében egy rövid, közös szülői tájékoztatóra és beiratkozásra. A tavaly Zsuzsi nénihez járt 2. osztályosok szüleit is várjuk!
  4. A szentmisék ministráns szolgálatára hívjuk fiúk jelentkezését 1. osztálytól bármely korosztályban. Aki most tanévkezdéstől bekapcsolódik, az részt vehet már az októberre tervezett ministránsavatáson.
  5. Kezdődik a toborzás a cserkészcsapatunkba. 1. valamint 2-3. osztályos gyerekek jelentkezését várjuk! További infók és jelentkezés a csapat FB oldalán: facebook.com/kalazanti vagy Benyhe Annánál (benyhe.anna@cserkesz.hu).
  6. Jövő vasárnap szept. 10-én a Mária Rádió Szent Mónika Közösségének szervezésében élményekben gazdag, missziós napot szervez a közösségi ház kertjében. A családi nap kicsiknek és nagyoknak programokat kínál. A 10-es misét követően bemutatkoznak a Mária Rádió családi műsorai, majd a Habakuk bábszínház és Habók János tart bűvész showt. Ezt követően beszélgetések, tanúságtételek, Kezes-Lábas innovatív játszóház, Máriás kézműves foglalkozások várják a résztvevőket. Részletek a faliújságon a plakáton! Mivel a meghirdetett Plébániai Nap nagyon közel lett volna ehhez, és többek számára megterhelő lenne mindkettőn részt venni, ezért a szept. 24-re hirdetett PLÉBÁNIAI NAP-ot elcsúsztatjuk, és október 8-án fogjuk megtartani! Ezzel is szeretnénk a Mária Rádiót és a Családi Napját támogatni!
  7. Gyóntatás szerdán este a mise alatt és pénteken az esti mise után ½ 8-ig.
Hirdetések – 2023.09.03.