Hirdetések 2023. szeptember 10-én

 1. A mai vasárnapon a Mária Rádió élményekben gazdag családi napot szervez a közösségi ház kertjében a Szent Mónika Közösségének szervezésében. A családi nap kicsiknek és nagyoknak programokat kínál. A 10-es misét követően bemutatkoznak a Mária Rádió családi műsorai, majd a Habakuk bábszínház és Habók János tart bűvész showt. Ezt követően beszélgetések, tanúságtételek, Kezes-Lábas innovatív játszóház, Máriás kézműves foglalkozások várják a résztvevőket. Részletek a faliújságon a plakáton!
 2. Mivel a meghirdetett Plébániai Nap nagyon közel lett volna ehhez, és többek számára megterhelő lenne mindkettőn részt venni, ezért a szept. 24-re hirdetett PLÉBÁNIAI NAP-ot elcsúsztatjuk, és október 8-án fogjuk megtartani! Ezzel is szeretnénk a Mária Rádiót és a Családi Napját támogatni!
 3. A plébániai hittanok és a felnőtt csoportok órarendjét és első alkalmait kitettük a faliújságra és a plébánia honlapján is olvasható.
 4. Holnap, hétfőn tartjuk az első Nyugdíjas Klub összejövetelt a Közösségi Házban ½ 10-től ½ 12-ig. Várjuk a régi tagokat és az újonnan belépőket!
 5. Márton atya indít egy felnőtt Katekumen csoportot, ahová azokat várja, akik felnőttként szeretnének szentségekhez járulni, megkeresztelkedni, elsőáldozók lenni és erre készülni. Kéthetente kedden lesz, Márton atyánál jelentkezzenek!
 6. Szerdán 18:50-től indul a„Belső Út” Szent Ignáci meditációs imacsoport.
 7. Csütörtökön este 7-től gitáros dicsőítő szentségimádási óra lesz.
 8. Pénteken lesz a plébániai Házas Közösség első összejövetele este 8-tól. Hívunk új érdeklődő házaspárokat is!
 9. Jövő vasárnap ismét méz, szörp, pirospaprika, édesség, stb. vásár a Közösségi Házban ½ 9-től délig.
 10. Jövő vasárnap az esti misében lesz az októberi elsőáldozók Kiválasztási Rítusa.
 11. A szentmisék ministráns szolgálatára hívjuk fiúk jelentkezését 1. osztálytól bármely korosztályban. Aki most tanévkezdéstől bekapcsolódik, az részt vehet már az októberre tervezett ministránsavatáson.
 12. Kezdődik a toborzás a cserkészcsapatunkba. 1. valamint 2-3. osztályos gyerekek jelentkezését várjuk! További infók és jelentkezés a csapat FB oldalán: facebook.com/kalazanti vagy Benyhe Annánál (benyhe.anna ‘kukac’ cserkesz.hu).
 13. Előre hirdetjük, hogy Illényi Katica hegedű és theremin művész jótékonysági koncertet ad templomunkban egy tűzesetben károsult mátyásföldi család támogatására szeptember 24-én vasárnap este 7-től.
 14. A sekrestyében megvásárolható Visky András: Kitelepítés c. könyve 3.000,- Ft-os kedvezményes áron. Aki szeretné elolvasni, de nem engedheti meg magának, vigyen egyet nyugodtan!
 15. Gyóntatás szerdán este az esti mise alatt, pénteken az esti mise után.
Hirdetések – 2023.09.10.