Hirdetések 2023. szeptember 17-én

 1. Ma vasárnap ismét méz, szörp, pirospaprika, édesség, stb. vásár a Közösségi Házban ½ 9-től délig.
 2. Ugyancsak ma vasárnap az esti misében lesz az októberi elsőáldozók Kiválasztási Rítusa.
 3. Kedden indul a Közösségi Házban a 2. oszt. hittancsoport Fekete Zsuzsi néni vezetésével 5 órakor.
 4. Az Ars Sacra Fesztivál keretében a kerületi Rácz Aladár Zeneiskola tanárai és növendékei adnak koncertet templomunkban kedden (szept. 19.) este 6-kor.
 5. Az Ars Sacra keretében nyílt egy kamarakiállítás a Helytörténeti Gyűjtemény házában Közösség és hit címen a kerületi egyházak múltjából. A héten megtekinthető.
 6. Jövő vasárnap az elvándorlók és menekültek világnapja lesz.
 7. Ugyancsak jövő vasárnap, szept. 24-én Illényi Katica hegedű és theremin művész jótékonysági koncertet ad templomunkban egy tűzesetben károsult mátyásföldi család támogatására este 7-től. Adományként csak készpénzt tudnak elfogadni perselyben.
 8. A Szt. Cecília énekkar első próbája szeptember 20-án szerdán 19 órától lesz.
 9. Márton atya indít egy felnőtt Katekumen csoportot, ahová azokat várja, akik felnőttként szeretnének szentségekhez járulni, megkeresztelkedni, elsőáldozók lenni és erre készülni. Kéthetente kedden lesz, Márton atyánál jelentkezzenek!
 10. Ismét Alpha kurzust indítunk a Plébánián. Elsősorban olyanoknak szól, aki nem gyakorolja a vallását, keresi a helyét vagy új tagja a közösségünknek, és érdekli őt keresztény hitünk bemutatása. Október 2-án hétfőn kezdődik, és 12 egymást követő hétfő lesz 19-21 óra között. Mindig egy könnyű vacsorával kezdődik, majd előadással és beszélgetéssel folytatódik. Szeretettel várjuk az érdeklődőket! Szórólap a karzat alatt!
 11. A szentmisék ministráns szolgálatára hívjuk fiúk jelentkezését 1. osztálytól bármely korosztályban. Aki most tanévkezdéstől bekapcsolódik, az részt vehet már az októberre tervezett ministránsavatáson. Jövő vasárnap du. 4-től ministránsgyűlést tartunk.
 12. Toborzás a cserkészcsapatba: 1. valamint 2-3. osztályos gyerekek jelentkezését várjuk! További infók és jelentkezés a csapat FB oldalán: facebook.com/kalazanti vagy Benyhe Annánál (benyhe.anna ‘kukac’ cserkesz.hu).
 13. Gyóntatás szerdán este az esti mise alatt, pénteken az esti mise után.
Hirdetések – 2023.09.17.