Hirdetések 2023. szeptember 24-én

 1. Ma van az elvándorlók és menekültek világnapja.
 2. Ma du. 4-től ministránsgyűlést tartunk a Közösségi Házban.
 3. Ugyancsak ma vasárnap Illényi Katica hegedű és theremin művész jótékonysági koncertet ad templomunkban egy tűzesetben károsult mátyásföldi család támogatására este 7-től. Adományként csak készpénzt tudunk elfogadni, átutalást sajnos nem.
 4. Hétfőn Nyugdíjas Klub ½ 10-től.
 5. Október 3-án, kedden este 7-től 8-ig ismét indul az online Felnőtt Katekézis kéthetenként, amelyet Márton atya tart. A bekapcsolódási linket a plébániai facebook oldalon és az email-es levlistán küldöm aznap.
 6. Pénteken a főangyalok, Szt. Mihály, Gábor és Rafael ünnepe.
 7. Szombaton lesz a Magyar Katolikus Karizmatikus Közösségek 31. Országos Találkozója. Plakát a hirdetőtáblán.
 8. Jövő vasárnap lesz az esti misében a bérmálkozók kiválasztási rítusa.
 9. Ismét Alpha kurzust indítunk a Plébánián. Elsősorban olyanoknak szól, aki nem gyakorolja a vallását, keresi a helyét vagy új tagja a közösségünknek, és érdekli őt keresztény hitünk bemutatása. Október 2-án hétfőn kezdődik, és 12 egymást követő hétfő lesz 19-21 óra között. Mindig egy könnyű vacsorával kezdődik, majd előadással és beszélgetéssel folytatódik. Szeretettel várjuk az érdeklődőket! Szórólap a karzat alatt!
 10. Szeptember 26-val kezdve Amberboy Rózsa vezetésével minden kedden 18 órától imaóra a kápolnában. Továbbra is szeretnének kitartóan imádkozni egyházközségünkért és a plébánia tagjaiért! Várják a csatlakozókat. Imakéréseket a templomi dobozba lehet bedobni vagy elküldeni a matyasfoldiimakor@gmail.com címre.
 11. Két hét múlva, okt. 8-án tartjuk az őszi Plébániai Napot a 10 órai misét követően gyerek- és felnőtt programokkal és közös ebéddel. Tervezzétek be a részvételt!
 12. November 10-12. hétvégéjén (péntek délutántól) plébániai felnőtt lelkigyakorlatra megyünk Mátraverebély-Szentkútra. Hamarosan lehet jelentkezni. Téma: Az erények útján.
 13. Gyóntatás szerdán este az esti mise alatt, pénteken az esti mise után.
Hirdetések – 2023.09.24.