Hirdetések 2023. október 1-én

  1. Ma a bérmálkozásra készülők kiválasztási rítusa az esti misén.
  2. Hétfőn indul az Alpha kurzus a Plébánián. Elsősorban annak szól, aki nem gyakorolja a vallását, keresi a helyét vagy új tagja a közösségünknek, és érdekli őt keresztény hitünk bemutatása. 12 egymást követő hétfő lesz 19-21 óra között. Mindig egy könnyű vacsorával kezdődik, majd előadással és beszélgetéssel folytatódik. Szeretettel várjuk az érdeklődőket! Szórólap a karzat alatt!
  3. Kedden indul este 7-kor a kéthetenkénti online Felnőtt Katekézis, amit Márton atya tart. Bekapcsolódni mindig ugyanazon a linken lehet, amit kedden küldök ki.
  4. Indul egy Női Kör a plébánián. Kéthetenként szerdán este 7-től ½ 9-ig a Közösségi Házban Kalácska Adrienn és Szilágyi-Frőlich Dóra vezetésében. Várják a bekapcsolódókat már most szerdán!
  5. A héten elsőpéntek.
  6. Szombaton az esti mise előtt 5 órakor a Rózsafüzér Társulat imaösszejövetele lesz.
  7. Az őszi Plébániai Napot jövő vasárnap, október 8-án tartjuk, ami egyben Magyarok Nagyasszonya ünnepe. A 10-es misén az igehirdető Gáncs Péter ny. evangélikus püspök lesz, aki a misét követően az előadást is tartja a felnőtt korosztálynak. A közösségi házban és a plébániakertben mise után kezdődnek a programok gyerekeknek és felnőtteknek bábszínházzal és előadással. A közös meleg ebédet 13 óra körül tartjuk a kertben. A programok utána is folytatódnak. Hívjuk egyházközségünk minden tagját, apraja-nagyját, minden korosztályból! Plakát és részletes program a faliújságon! Süteményeket és gyümölcsöt köszönettel fogadunk!
  8. Október hónapban Rózsafüzért imádkozunk a hétköznapi reggeli misék után és az esti misék előtt ½ 6-tól.
  9. Két hét múlva, okt. 15-én, vasárnap este 7-től Bednarik Anasztázia orgonaművész ad koncertet templomunkban Bach műveiből.
  10. Gyóntatás szerdán este az esti mise alatt, pénteken az esti mise után.
Hirdetések – 2023.10.01.