Hirdetések 2023. október 8-án

  1. Ma vasárnap tartjuk az őszi Plébániai Napot, ami egyben Magyarok Nagyasszonya ünnepe. A 10-es misén az igehirdető Gáncs Péter ny. evangélikus püspök lesz, aki a misét követően az előadást is tartja a felnőtt korosztálynak. A közösségi házban és a plébániakertben mise után kezdődnek a programok gyerekeknek és felnőtteknek bábszínházzal és előadással. A közös meleg ebédet 13 óra körül tartjuk a kertben. A programok utána is folytatódnak. Hívjuk egyházközségünk minden tagját, apraja-nagyját, minden korosztályból! Plakát és részletes program a faliújságon! Süteményeket és gyümölcsöt köszönettel fogadunk!
  2. Hétfőn de. Nyugdíjas Klub!
  3. Az E.N.D. házastársi lelkiségi mozgalommal kapcsolatban – az érdeklődésre való tekintettel – ismét lesz a mozgalmat bemutató előadás hétfőn 17 órakor a közösségi ház 1. emeleti hittantermében. Fontos, hogy az érdeklődő házaspárok mindkét tagja jelen legyen.
  4. Csütörtök este 7-8 óra között gitáros dicsőítő szentségimádás!
  5. Jövő vasárnap 10 órakor lesz 47 hittanosunk elsőáldozó. A nagy létszám miatt határozottan kérem, hogy a 10 órai misére csak azok jöjjenek, akiket az elsőáldozók családjai meghívnak. Azok, akik egyébként erre a misére szoktak jönni, ez alkalommal másik misére jöjjenek.
  6. Jövő vasárnap (okt. 15.) este 7-től Bednarik Anasztázia orgonaművész ad koncertet templomunkban Bach műveiből.
  7. Október hónapban Rózsafüzért imádkozunk a hétköznapi reggeli misék után és az esti misék előtt ½ 6-tól.
  8. A plébániai felnőtt lelkigyakorlatra már lehet jelentkezni! Mátraverebély-Szentkúton lesz nov. 10-12. hétvégéjén. Témája: Az erények útján. Részvételi díj: 25.000 Ft. További részletek a faliújságon. Jelentkezési lap a kórus alatt, sekrestyében leadni!
  9. A felnőtt Sóderparti kéthetente kedden este 7-től 9-ig van, felváltva az online katekézissel, a kamasz Sóder pedig minden héten szerdán este 7-től 9-ig.
  10. Gyóntatás szerdán az esti mise alatt, pénteken az esti mise után.
Hirdetések – 2023.10.08.