Hirdetések 2023. november 26-án

  1. Ma Krisztus Király vasárnapja van. A 10-es misén a Szt. Cecília kórus énekel. Este 6-kor cserkész csapatmise lesz. Este 7-kor Dóbis Áron orgonaművész és Samodai Bence János trombitaművész koncertje lesz templomunkban. Plakát csatolva.
  2. Kedden online Felnőtt katekézis este 7-től 8-ig.
  3. A héten elsőpéntek.
  4. Egy hét múlva Advent 1. vasárnapjával megkezdődik a karácsonyra felkészítő adventi idő. A Közösségi Házban adventi koszorú-készítés lesz ½ 10-től 12-ig. A koszorúalapot, gyertyákat, és díszítményeket beszerzési áron lehet megvenni helyben. Aki tud, hozzon saját használatra szerszámot és ragasztópisztolyt, mert a rendelkezésre álló eszköz kevés. Kérésünk, hogy aki tudna hozni fenyő és más örökzöld ágat, jelezze Amberboy Rózsának (30-530-9014), vagy a Közösségi Ház teraszára helyezze.
  5. A koszorú-készítés mellett vásár is lesz. Méz, szörp, lekvár, fűszerpaprika, sajt, bejgli, dió, mák és más finomságok kaphatók 8-tól ½ 12-ig.
  6. Templomunk díszítője Cili, idén is készít adventi koszorúkat, karácsonyi ajtó- és asztaldíszeket, melyek megvásárolhatók a Közösségi Házban a mai napon és jövő vasárnapon 9.30-tól 12-óráig. Elérhetőségei az előtérben elhelyezett plakáton.
  7. Egyéni adventi lelki programként idén is ajánljuk a ferencesek által összeállított kétoldalas adventi naptárt. A kórus alól vihető! Itt csatolva is küldöm.
  8. Jövő vasárnap (dec. 3.) az esti 6-os mise végén templomunkba érkezik a Mikulás! Gyermekeket főként erre a misére várjuk!
  9. Az idei esztendőben is útjára indítjuk plébániánk otthonaiban a Szállást kereső Szent Család képét, és várunk mindenkit, aki szeretné befogadni otthonába! Plakát a faliújságon!
  10. Gyóntatás szerdán este az esti mise alatt, pénteken az esti mise után.
Hirdetések – 2023.11.26.